Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.142
Cevap
75
Favori
175.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum yer de superonline 1000mbit veriyor ama turknet de sadece 100 mbit gösteriyor anlam veremiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt

Konunuzun internet kutusuyla alakası nedir? İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )  Farklı altyapılar. Türknet abonesi olmak istiyorsanız Türknet desteğe yazarak gigafiber talebinde bulunup altyapının gelmesini bekleyebilirsiniz. Bulunduğunuz bölge proje kapsamındaysa gelir zaten.

• internet kutusununda cazibesi kalmadı. Tabii ki bunda kalitesiz TT omurgasının payı çok büyük diyorum. Bir ceo var %92 fiber ile ülkenin her yerindeyiz. Karşısında keriz var sanıyorlar. Nerede o fiber evimiz yani neden dairemize gelmedi. Geldi de biz mi fark etmedik.

• İK kullanıp sigortam.net'e girebilen var mı? Ben giremiyorum da. Vpn açınca giriyor.

• medcezir55 kullanıcısına yanıt
    İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt

giriyor hocam

• Teşekkürler arkadaşlar. Whatsapp hattından yazdım ip'yi değiştirdiler şimdi sorun yok.

• müşteri hizmtlerine ulaşabilen varmı ? ne zaman arasam müzik dinletiyorlar tüm MH meşgul diyor,1 kişi var galiba telefonun başında

• Merhabalar. Bende internetten gördüm bu firmayı önerir misiniz ? Arkadaşını getir kampanyası devam ediyorsa aktif kullanıcılardan birisi davet kodu verirse kullanabilirim.

• aliceylan kullanıcısına yanıt

Aylardır kullanıp 1-2 sorun yaşayanlardanım. Kesinlikle memnunum.

ama 1 hafta kullanıp pişman olanlarda vardı.

Denemeden bilemezsin maalesef. Mutlaka denemen gerek.

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Whatsapptan yaz hocam.

• Valla ben de çok memnunum. İlk bağlantı çok uğraştırdı ama şimdi nazar değmesin. referans numaram da şu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ayı geçti sanırım internet kutusu kullanıcısıyım. Ben cok memnunum. müşteri hizmetleri var. telefon hattında muhattabın var , donanımhaber de ekipleri var. whatsaptan yazsan cevap alabiliyorsun BOT yok. benim girdiğim dönemde geceleri 1-2 kere yavaşlama olmuştu. Altyapıyı güçlendiriyoruz dediler ve gece interneti kullanmadığım halde tüm kullanıcıların faturalarında ciddi miktarda ücret iadesi yaptılar. BU HİZMETLERİN HANGİ BİRİNİ TURKNET - TELEKOM YADA SUPERONLİNE YAPTI. hepsini de kullandım.

İnternet Kutusu'na kayıt olmak isteyenler abone numaram ile whatsap yada telefon üzerinden kayıt oluşturduklarında 1 ay bedava kullanma hakları oluyor. Abone numaram için özel mesaj atarsanız 1 saat içerisinde geri dönüş yaparım. sormak istediğiniz her türlü soruya da açığım.

• Geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa ,bende 3 hafta önce abone oldum. Ne geçişde ne de sonrasında şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım, gayet de memnumum .

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Zam geleli çok oldu.

• Dün gece 11 den beri kapattılar interneti altyapı çalışması var diyorlar. Pendik civarında sorun yaşıyan var mı?

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.