< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (146. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konunuzun internet kutusuyla alakası nedir?
Farklı altyapılar. Türknet abonesi olmak istiyorsanız Türknet desteğe yazarak gigafiber talebinde bulunup altyapının gelmesini bekleyebilirsiniz. Bulunduğunuz bölge proje kapsamındaysa gelir zaten.
-
internet kutusununda cazibesi kalmadı. Tabii ki bunda kalitesiz TT omurgasının payı çok büyük diyorum. Bir ceo var %92 fiber ile ülkenin her yerindeyiz. Karşısında keriz var sanıyorlar. Nerede o fiber evimiz yani neden dairemize gelmedi. Geldi de biz mi fark etmedik.
-
İK kullanıp sigortam.net'e girebilen var mı? Ben giremiyorum da. Vpn açınca giriyor.
-
-
giriyor hocam
-
Teşekkürler arkadaşlar. Whatsapp hattından yazdım ip'yi değiştirdiler şimdi sorun yok.
-
müşteri hizmtlerine ulaşabilen varmı ? ne zaman arasam müzik dinletiyorlar tüm MH meşgul diyor,1 kişi var galiba telefonun başında
-
Merhabalar. Bende internetten gördüm bu firmayı önerir misiniz ? Arkadaşını getir kampanyası devam ediyorsa aktif kullanıcılardan birisi davet kodu verirse kullanabilirim.
-
Aylardır kullanıp 1-2 sorun yaşayanlardanım. Kesinlikle memnunum.
ama 1 hafta kullanıp pişman olanlarda vardı.
Denemeden bilemezsin maalesef. Mutlaka denemen gerek.
-
Whatsapptan yaz hocam.
-
Valla ben de çok memnunum. İlk bağlantı çok uğraştırdı ama şimdi nazar değmesin. referans numaram da şu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ayı geçti sanırım internet kutusu kullanıcısıyım. Ben cok memnunum. müşteri hizmetleri var. telefon hattında muhattabın var , donanımhaber de ekipleri var. whatsaptan yazsan cevap alabiliyorsun BOT yok. benim girdiğim dönemde geceleri 1-2 kere yavaşlama olmuştu. Altyapıyı güçlendiriyoruz dediler ve gece interneti kullanmadığım halde tüm kullanıcıların faturalarında ciddi miktarda ücret iadesi yaptılar. BU HİZMETLERİN HANGİ BİRİNİ TURKNET - TELEKOM YADA SUPERONLİNE YAPTI. hepsini de kullandım.
İnternet Kutusu'na kayıt olmak isteyenler abone numaram ile whatsap yada telefon üzerinden kayıt oluşturduklarında 1 ay bedava kullanma hakları oluyor. Abone numaram için özel mesaj atarsanız 1 saat içerisinde geri dönüş yaparım. sormak istediğiniz her türlü soruya da açığım.
-
Geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa ,bende 3 hafta önce abone oldum. Ne geçişde ne de sonrasında şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım, gayet de memnumum .
-
Zam geleli çok oldu.
-
Dün gece 11 den beri kapattılar interneti altyapı çalışması var diyorlar. Pendik civarında sorun yaşıyan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X