İnternetkutusundan ilk 2 hafta çok memnun olmama rağmen sanırım yolun sonuna geliyoruz. Öncelikle hakkını yemek istemem. Whatsapptan ulaştığımda kendilerine hiç cevap vermemeleri falan olmadı. Bir muhattabınız var karşınızda bu güzel bir şey. Son 1-1.5 aydır yavaştan internette ani kesilmeler, anlık gidip gelmeler falan oluyordu önemsemiyordum. Fakat son 2 haftadan beri 35 mbit olan internetim nedense 14 mbit hıza sabitlendi. Bununla ilgili çözüm üretemediler maalesef. Klasik olarak modeme gelen kabloları falan kontrol edin, çıkarın takın vs dediler. En son türktelekoma arıza kaydı açtık dediler ondan da ses çıkmadı. 3 ay geçiş sürem dolunca farkla bir iss'ye geçiş yapacağım. Bundan önce Türknet zam yaptı diye bırakmıştım bir şikayetim olmamasına rağmen. Netspeed kullandım onda da kesintiler her akşam oluyordu çok sinirimi bozmuştu. İnternetkutusu da bir çözüm üretemeyince sanırım Türknete geri döneceğim. |
İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (147. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İnternet kutusunda 6 ay 1 yıl gibi taahhüt durumu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt yok ama ön ödemeli olarak toplu ödeme yapabiliyosun.
-
Sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön ödeme yeni mi geldi arkadaşlar? Kullanan oldu mu? Peki ön ödemeli yaparsak arkadaşını getiri nasıl hesaplıyorlar?
Ön ödeme yaptığın tarihe ekleniyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahmin ettiğim gibi. Napsak acaba. Zam gelir mi yakın zaman da.
Hocam ben sizin referansı kullanıp geçmiştim..ilk ay faturasını ödedim, ikinci ay bugün başladı ve fatura çıkmış.
Edit: mh ye yazdım sorun çözüldü, hallettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 24 Aralık 2022; 9:52:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufak tefek hatalar olabiliyor ama anında düzeltiyorlar. Şüphen olmasın ;) ki düzeltmişler :)
Zam gelmiş 100mbit 129,9 olmuş...
-
Hoşgeldin :)
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Ben 3 gün önce turknet ten geçiş yaptım aynı gün fatura oluşmuş 10 gün içinde ödemem gereken bu nu ödememiz mi gerekiyor sistem böyle ön ödemeli gibi mi işliyor?
-
Evet Turknet'te ki gibi ön ödemeli.
-
Kullandığını değil Kullanacağını ödüyosun.
-
Yen yıla birlikte internet kutusuna zam gelir mi? Zatne yeni bir zam yaptılar 100 den 130 a çıktı, tekrar zam yapmazlar umarım.
ön ödeme işi yeni başladı galiba, zam beklentisi varsa ön ödeme de düşünülebilir, ben açıkçası farklı İSS lerede bakmaya başladım yavaştan
-
Son zamdan sonra ve kuvvetle muhtemel yeni yil zamminı öngördüğüm icin İnternetkutusu seruvenim bugun itibariyle son buldu, Kablonet ile sözlesme yaptim kampanyali fiyat uzerinden ve 50/4 interneti 2 yil sabit fiyat ile 150 Tl ye aldim. İnternetkutusunda 100mbitlik pakette 35-40 arasi aliyordum Kablonette de ayni hizi aldim su anlik bir sorun yok
Kablonete gecebilirsiniz, iki yil taahhutle 100mbit yanilmiyorsam modeminiz varsa 160 Tl,
Ekleme: Kampanya bugun son gun bilginiz olsun.
Fiber kullanıyordum, son faturam 149 ₺ olarak kesilmiş. 129 olmayacak mıydı?
Türktelekom fiber aboneliklerde 20 TL modem kira bedeli alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X