Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.142
Cevap
75
Favori
175.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Kutusu komple çöktü heralde. Kütahya merkezde net yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden yaziyorum dönen yok, whatsapptan yaziyorum sonen yok. 0850li numarayi ariyorum calmiyor bile. Burda bir arkadas vardi firma calisani o bari bi seyler yazsa neler oluyor

• An itibariyle düzeldi

• 1 saat durdu net şimdi yine gitti

• Ne verdikleri internet çalışıyor nede çağrı merkezi. Tası tarağı toplayıp kaçtılar galiba😂

• Şükür an itibariyle geldi.

• Milas'ta bu akşam gitti. Bir süre sonra geldi. Şimdi yine gitti. Arıza kaydı oluşturduk, bakalım

• bıçak gibi kesildi yarım saat önce. blutv ye girmeye çalışıyordum. tvbox bozuldu diye asap bozulmuşken baktım ceptede yok. modemi kapadım açtım kırmızı ışık. mh. ne yazdım cevap yok. neyse 5dk önce gelmişti. şimdi yine gitti. yazarken yine gelmiş. ve yine gitti. cart diye öyle ani kesiliyor ki cihazlardan şüphelendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 7 Ocak 2023; 23:6:42 >
  • Bende int geldi ama sadece Google girebiliyorum

• Dns problemi var net bi şekilde. Noldu şimdi durduk yere? Modem restart sonrası bi süre düzeliyor sonra yine aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aydın FTTH internet yok.

• Dün akşam Ankara/Eryaman da yoktu uzunca bir süre belki 2-3 saat. 9-12 arası. Şimdi sabah gelmiş gözüküyor

• ThatsIt T kullanıcısına yanıt
    Türkiye geneli yoktu hocam. Genel bi problem vardı muhtemelen. Gece 1 civarı düzeldi diye yanıt verilmiş.

• youtube da bişey izledim, tıkladım yine dönüp duruyor ikon. bu sansürmü nedir farklı bir kesinti ha. speedtest te herşey normal, ancak streaming yapan platformlarda video çıkmıyor kalıyor öyle. 🤔 haber sitesi, Twitter da. kesinti değil bu bildiğin.
    yukarda arkadaşın dediği gibi dns opendns, Google kullananlarda oluyor anlaşıldı. vpn le sorunsuz çalışıyor herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 8 Ocak 2023; 14:25:51 >
  • İnternette yine problem mi var?

• Aynen

• yine gidip geliyor arkadaş bu aralar iyicene başka iss geçmek en iyisi 130tl bunun neresi ediyor söylesinler

• Faturama Fiber Modem Kiralama Ücreti diye 16.95 TL yansıtılmış sizde de öyle mi? Önceden böyle bir ücret yoktu.

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanımda bu ücreti her iss alıyor. Şimdiye kadar olmaması bi hata yada kampanyadır. Tabi fiber kullanıyosan.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.