Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonumda hem tarayıcıdan hem uygulamadan YouTube'a girebiliyorum. Ancak dizüstü bilgisayardan YouTube'a giremiyorum. Yine telefondan ekşi sözlüğe girebiliyorum ama donanım habere giremiyorum. Tuhaf bir sorun var sanırım DNS ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayma sıkıntı değil kabul ederler asıl tekrar geçebilme olacakmı. Sıfırdan kurulum derlerse modemi iade et, tekrar başvur, tt ekiplerinin gelip bağlantı yapmasını bekle vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 26 Mayıs 2022; 21:48:7 >
  • Speed test giriyor, diğer sayfalar yok..nasıl iş bu? Hiz 50mpbs çıkıyor ama girmiyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burda 3-4 gündür problem var derken sorunsuz kullandığını iddia eden üyeler hala sorunsuz mu?

• Proxy ile giriyor bazı sayfalara...

• Adamlar resmen speedtest değerleri yüksek çıksın diye speedtest hariç herşeyi bloklamışlar! Çıldırmamak elde değil. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Machining kullanıcısına yanıt
    Google cloudflare ve kensi dnslerini denedim sonuç aynı.

• Psiphon ile giriyor..

• 3 saatin sonunda hattınızda güncelleme yaptık tekrar deneyin denildi ve düzeldi.

• Bugün gün boyunca sık sık kopmalar yaşadım, modemde internet bağlantısı kırmızı ışık yandı sık sık. Hemde akşam saatlerinde internet var gözükmesine rağmen hiçbir siteye giriş yapamıyordum, şuan düzeltmişler görünüyor. Aşırı canım sıkıldı bu duruma

• Şu an düzeldi. Artık diyecek tek kelime kalmadı.

• Uzun sürenin ardından düzeldi. En azından DH'ye girebiliyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Düzeldi dediğin de bağlantı geldi.

Hız yarı yarıya ve dalgalı.

• Umalım ki bu gece tekrar aynı sıkıntı olmasın, takipte olacağım.

• Bendeki durum aşağıdaki gibi arkadaşlar bir problem var mı ? Hızım 75 Mbps sabitleşmiştim saat 19 ila 22:30 arası
    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 26 Mayıs 2022; 22:39:31 >
  • Benim hızım şu an bu şekilde

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • bu gidişle turknete devam galiba. başka yere geçemicez

• İss'in birincil DNS adresi 10.64.0.1 çıkıyor. Hız dalgalı. Bağlantı çok dalgalı. DNS problemi var sanırım. Telekom alt yapısında bugün sıkıntı olmuş. Ancak internet kutusu neden bu kadar darbe aldı anlamadım. Problem var. İnşallah çözerler bu gece.

• internet geldi sonunda ama şöyle bir problem var , Apple TV yi ethernet le bağlıyorum internet bağlantısı kuramıyor cihaz,ama wi-fi ile bağlanıyor.3 ay nasıl geçecek böyle bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avans09 -- 26 Mayıs 2022; 23:7:34 >
  • Sunucularında sorun var. Dns sorunu var. İnternet var ama yok:)) Fazla yüklendik internetinizin kutusuna, kaldıramadı😁

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.