Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Türkiye'nin abone odaklı, en hızlı büyüyen ve en uygun fiyatlı internet servis sağlayıcısı @internetkutusu Donanım Haber'de sizlerle ...

Abonelik işlemleri, Mail adresi: abone@internetkutusu.com.tr ,

Müşteri Hizmetleri Whatsapp Destek: 0535 057 0 140

Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi: 0850 441 0 140

İnstagram: @internetkutusu

www.internetkutusu.com.tr

Kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.

Sözleşme Gönderileri Ücretsiz Kargo Kodları;

Sürat Kargo Cari Kodu: 1295431126

PTT Kargo Cari Kodu: 100475723

Yurtiçi Kargo Cari Kodu: 427567101

İnternet Kutusu Donanım Haber Teknik Destek: https://forum.donanimhaber.com/internet-kutusu-teknik-destek--153645544#153645747

Arkadaşını Getir Referans Paylaşımları: https://forum.donanimhaber.com/internet-kutusu-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--152653896

Sizi seviyoruz, sizler için çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 5 Mayıs 2023; 10:16:25 >

• internet kutusu firması tarafından 10 dk önce arandım. telefonu ilk açtığımda tedirgin olmuştum ama özür icin aradıklarını söylediler. izah ettiler.durumu anlattılar hemde en ince detayına kadar.

bende onlara kendi durumumu anlattım.iş yerimin oldugunu net kesintileri sırasında alışveriş yapılamadığını. gayet anlayışlıydılar başka bir firmaya geçmenizin gayet mantıklı olduğunu söylediler. 2 aboneliğimide iptal ettirirken ödediğim tutarı geri iade etmek istediler ama kabul etmedim.bu yaşadığım olumsuz deneyimden nasıl firma gibi bizde üzüntülüyüz. bir suru kargoya git gel uğraştık. olumsuz tüm yorumlarımı sildim cünkü ayarayan beyfendi gayet anlayışlı birisiydi. eğerki 3 ay sonra durumu toparlar ise tekrar geçiceğimi söyledim. şimdilik görüşmek üzere.

Sevgili Donanım Haber ailesi merhabalar, bu süreçte yaşatmış olduğumuz, ve gerçek kalitemizi asla yansıtmayan olumsuzluklar için özür dileriz.

Çalışmalarımızın büyük bir özen ve titizlikle devam etmekte olduğunu sizlere aktarmak isteriz.

Sizleri her konuda dinliyoruz, ve görüşlerinize büyük önem veriyoruz.

Bundan sonraki süreçte "Donanım Haber" platformunda bu hesap üzerinden sizlere genel bilgilendirmeler veriyor, açıklamalar yapıyor ve sorularınıza cevap veriyor olacağız.

Sizleri seviyoruz, sizin için çalışıyoruz.

Bizlere ayrıca aşağıdaki platformlardan ulaşabilirsiniz :

destek@internetkutusu.com.tr

WhatsApp Destek Hattı : 0 535 057 01 40

Çağrı Merkezi : 0850 441 0 140

Sistemsel sorun her yerde olur ama firma kabul etmez diretir haklısın, adamlar kabul etmiş faturaları düzeltmiş özür dilemiş entrika bunun neresinde ? arıyorum muhatap yok diyosun wp destek hatları var çalışıyor, üstüne sana dh den hemen dönüş yapmışlar ?? ben sizi anlamakta zorlanıyorum arkadaşlar kötüleme için yaygara çıkarmak için fırsat kolluyo gibisiniz   

Biz de aranıza katıldığımız için çok mutluyuz.

Yapılan indirim biliyoruz ki kullanıcılarımızın mağduriyetini gidermedi ancak konunun bizim açımızdan maddi olmadığını ifade etmekti.

Asıl olan amaç indirim yaparak kusurlu bir hizmet sunmak değildir. Hizmeti, kusursuz ve kayıpsız olarak kullanıcılarımıza ulaştırmaktır.

Bunun bilincinde olarak sistemlerimize sürekli olarak yeni özellikler kazandırmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.

@internetkutusu Sevgili IK, gonderdiginiz sms te zammin gerekcelerinden biri olarak "Arkadasini Getir gibi ucretsiz internet kazanmanizi saglayan kampanyalarin devamliligi icin paket ucretlerinde fiyat degisikligine gitmek durumundayiz." yazmissiniz. Iyi guzel de bunun icin "durumundaysaniz" kendi adima soyluyorum olmayin. Normal bir insan birkac kisi ancak getirebilir zaten, goygoycular bedava internet kullanacak diye kendinizi zam yapmak zorunda hissetmeyin lutfen.

Ya insanı salak yerine koyup durmayın adam herhalde 10 gün öncesine kadar olan sabah akşam 1 hafta boyunca süren sürekli kesintileri kastediyor. Bu konuyla ilgili açıklama yapılmadı yapılacak denilmesine rağmen. Mevcut bir arızayı kaatetmemiş. Bunu bile anlayamıyorsanız sizden neyin hizmetini bekliyorsak.
    Yapay Zekanın Yanıtı

İnternet Kutusu: Ev İnternetini Yeniden Keşfet

Giriş:

Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bir internet bağlantısı mı arıyorsun? İnternet kutusu, ev internetini yeniden keşfetmene yardımcı olacak mükemmel çözüm olabilir.

İnternet Kutusu Nedir?

İnternet kutusu, internet servis sağlayıcıları (İSS'ler) tarafından sunulan küçük bir cihazdır. Bu cihaz, eve gelen internet sinyalini alıp evdeki tüm cihazlara dağıtır. Bu sayede, kablosuz bağlantı ile evinin her yerinden internete erişebilirsin.

İnternet Kutusu Müşteri Hizmetleri

İhtiyaç duyduğun desteği almak çok önemlidir. İnternet kutusu sağlayıcıları genellikle müşterilerine 7/24 destek sunar. Herhangi bir sorunla karşılaştığında veya soruların olduğunda, müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçmekten çekinme.

İnternet Kutusu Telekom

Telekom, Türkiye'nin önde gelen İSS'lerinden biridir. Telekom, çeşitli internet kutusu seçenekleri sunar ve en uygun paketi seçmene yardımcı olacak uzman bir ekipleri vardır.

İnternet Kutusu Yorumları

İnternet kutusu satın almadan önce diğer kullanıcıların yorumlarına göz atmak faydalı olabilir. Çeşitli forumlarda ve inceleme sitelerinde, farklı internet kutusu modellerinin artılarını ve eksilerini görebilirsin.

İnternet Kutusu Nasıl Kullanılır?

İnternet kutusu kurulumu genellikle çok kolaydır. Cihazı prize takman, internet servis sağlayıcın tarafından sağlanan adımları izlemen ve yönlendiriciyi cihazlarına bağlaman yeterlidir.

İnternet Kutusu Şikayetleri

Herhangi bir ürün veya hizmette olduğu gibi, internet kutuları da bazı şikayetlerle karşılaşabilir. En yaygın şikayetler arasında bağlantı sorunları, yavaş hızlar ve zayıf müşteri hizmeti yer alır.

Sonuç:

Ev internetini en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsan, internet kutusu ideal bir seçenek olabilir. İnternet kutusu sağlayıcılarını araştırarak, müşteri yorumlarını okuyarak ve ihtiyaçlarına en uygun paketi seçerek, sorunsuz ve keyifli bir internet deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim evimin dibindeler Esenyurt'ta bakalım gibirnet zamdan sonra geçmeyi düşünüyorum
  • Netgalaksi den başka firmaya geçmeye çalışıyorum bende 26 sı iyi itibariyle işlemleri başlattım inşallah sıkıntı çıkartmayip onayı verirler yoksa btk den başlayıp şikayet edilebilecek her türlü kurum ve platformda yaşattiklari mağduriyeti yazmayı düşünüyorum.

• Hocam vie.valve.net e bi tracert atabilirmisiniz çıkışlar nasıl türk telekommu kullanıyor çıkışta
  • Hocam İnternet Kutusu'nda açtıracağım abonelik ile mi yoksa şuanda kullanmakta olduğum netgalaksi aboneliği ile mi tracert istiyorsunuz?

• Edit:

30.03 tarihinde hattım açıldı..

Speedtest ve vie.valve sonuçları yukarıdaki gibidir.. /tekirdağ/

Abone numaram : 8576084056

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 30 Mart 2022; 17:59:46 >

• emre845 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun , bu arada arkadaş koduyla girildiğinde hem size hemde arkadaşınıza 1 ay bedava gelebiliyor , o sistemleride var :)

• takip
  • casper160 kullanıcısına yanıt

hadi ya bilseydim böyle yapardım acaba şimdi yapamaz mıyım ? arayıp sorayım bugün olursa senin kodunu kullanacağım :)

Hocam konuyu İnternet Kutusu ana konu yapar mısınız başka konu yok gördüğüm kadarıyla bu konuda toplansın herkes ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 29 Mart 2022; 8:22:42 >

Şuanda İnternet Kutusu'na whatsapp desteği üzerinden referans kodumu iletirseniz kabul edeceklerdir.

Referans Kodum : 8576011974

• casper160 kullanıcısına yanıt

Hocam ilettim hayırlısı olsun :)

• Hattım açıldı , şuanlık herhangi bir problem yok. Birazdan kablo ile bağlanarak detaylı testleri sunacağım , ping ve hız olarak fena değil. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Öncelikle merhabalar Arkadaşlar ,

Yaklaşik 2 senedir bu firmayı kullanmaktayım . Hem AİR WİFİ hem mega kutu paketlerini kesinlikle kopma , hız , ping gibi sorunlarla karşılaşmadım .

Bir sorun olduğunda direk ilgili personellere ulaşım ve arıza olur ise maximum 2 saat içerisinde servis vermektedirler.

ve ayrıca o firmanın engelli indirim gibi özellikleri mevcut bugün araştırıp buldum :-)

Kesinlik tavsiye etmekteyim.

İyi günler dilerim :-)

• HecTorProF H kullanıcısına yanıt

merhaba internetkutusundamı var engelli indirimi evetse bana yok dediler bu arada bilgin varmı iptv sorunu varmı ip yi kaçlı alıyor modem resette ip degişiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminne2828 -- 31 Mart 2022; 7:31:25 >
  • eminne2828 kullanıcısına yanıt

Merhaba. İlk mesajımın sonundada belirttiğim gibi bende iptv kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım.

Engelli indirimleri yok fakat zaten piyasadaki en ucuz iss benim bildiğim kadarıyla İnternet Kutusu. Zaten ilk ay fatura ödüyorsunuz , arkadaş koduyla girerseniz 2. ay ücretsiz oluyor. Mesela sizde arkadaşınızı davet edip sizin kodunuzla abone yaptırırsanız arkadaş başı 1 ay ücretsiz geliyor hem size hem arkadaşınıza.

Diğer konuya gelirsek müşteri temsilcilerine sizin için sorduğumda modem resette ip adresinizin sadece port açamadığınızı port açmak içinde sabit ip hizmeti almanız gerektiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 31 Mart 2022; 14:15:31 >
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151566674

Daha önce de yazmıştım burada yaklaşık 3 aydır İnternet Kutusu kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Fiyat olarak şu anda piyasada ki en uygun firma. Müşteri hizmetleri çok ilgili ve whatsapp dan da cevap veriyorlar. Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim onlarda memnunlar. Sıfırdan abone olacaklara veya geçiş yapacaklara tavsiye ederim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 31 Mart 2022; 15:38:15 >

• Pop noktaları nerde acaba
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

İstanbul'da var benim İstanbul'a bağlanıyor.

Pingler nasıl hocam sizde?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

mesela hangisi ? valve,cloudflare . söylerseniz hemen yaparım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.