Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer bir konuda saha dolabına olan mesafenizden dolayı poyraznet e abonelik yaptıramadığınızdan bahsetmişsiniz, sorun bu olabilir mi acaba?

• casper160 kullanıcısına yanıt

biliyorum yukardaki yaşadıgım konuyu gördün heralde comnette yaşadım internet kutusunda yaşarmıyım dedim arkadaş cevap vermiş comnet konusu olmadıgını bende biliyorum

• eminne2828 kullanıcısına yanıt

Anlıyorum , kusura bakmayın , iyi forumlar.

• Pickaxe kullanıcısına yanıt

bir önceki şirket 16'lık yerde 18 hat tanımlaması yapmıştı ve hızım rahat 16 üstü oluyordu. Hiç düşmedi aşağı. Bunlar hat tanımlamada 23 verdiği için taahhüt edilen hızı alamamak beni üzüyor. yoksa bulunduğum yerde ağırlıklı olarak uydunet kullanan olduğundan vdsl ve adsl hatları boş duruyor. Yani benim modem arayüzde 35 tanımlasa ve anlık download düşse anlarım eyvallah lakin tanımlı hızla tarife hızı arasında dağlar var.

• casper160 kullanıcısına yanıt

gıbır çok eski, ondan çıkalı bir yılı geçti arada farklı şirkete geçmiştim şimdi bunlara geçtim lakin pek memnun kalamadım ilk izlenim olarak 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• sonuçta hat zaten önceden de 16 idi hala 16 zaten hattınızın maksimum verdiği hızı veriyorlar doğru mu?

hayır eskiden düşük paket kullandım.. 35 kaldıran bir hat var ve 35 istiyorum.

• matgab kullanıcısına yanıt

hocam hat değerlerini atmanız mümkün mü? altyapı belki 35 kaldırmıyordur.. Ya da ev içi tesistatta sorun vardır.. Benim de önceden 35 vardı hat sürekli saçma sapan 25-29-31 her seferinde farklı hız alıyordu sonra ev içi tesisatta bir değişiklik yaptık diğer odanın hattını kullandık tam 35 gelmeye başladı sonra zaten alt yapı değişti tt tarafından şuan 80-93 arası alabiliyorum (snr düşürünce max 93 civarı oluyor(

• VDSL 35Mbps paket için 05.04.2022 tarihinde yeni abonelik başvurusunda bulundum. Online başvuru yaptım. Evrakları WhatsApp üzerinden gönderdim. 06.04.2022 tarihi itibari ile kullanıcı bilgileri geldi ve modeme girerek interneti kullanmaya başladım. 35'lik paketten 2.4Wifi ile 38Mbps hız ve ortalama 15-40 arası ping alıyorum. Kablolu da test edip diğer evim için kullandığım Fiber'e de başvuruda bulunacağım. Şuanlık herşey iyi gibi.

• emre845 E kullanıcısına yanıt

Benim hattımla ilgili en ufak sorunum yok, bana kendi merkezlerinden verdikleri çıkış hızı ile ilgili sorunum var. Mesela resimde xDSL info kısmında Rate (Kbps) kısmında açık açık hız sınırı görüyorum!

Eski operatör olması gereken hızı tanımlardı ama ben akıl edip resim almadım hiç. Böyle uygulama yapılacağı aklıma hiç gelmedi.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Bakınız eski operatör de hiç hız kaybım olmuyordu.. 16 dedi 16 üstü geliyordu! Şimdi daha üst hıza geçiş yapıyoruz ama gel gör ki 20 leri zor görüyorum! Güya 35 alacaktık!

SNR değeriniz 6 ya yakın yani baya düşük kopmalar yaşayabilirsiniz daha yüksek hızlarda. Çevrenizdekilerin de hızlarını karşılaştırma yapınız 35 mbps desteklemez bu şekilde hat. Ya port sorunu var yada vdsl saha dolabına epey uzaktasınız.

• "Arkadaşını getir kampanyası" ile ilgili sadece referans numarası paylaşımının yapılabildiği alt forumda konu açılmıştır. Arkadaşını getir kampanyasından faydalanmak isterseniz ilgili referans numaralarına ulaşabilir veya kullanılmasını istediğiniz kendi referans numaranızı örnek şablona göre paylaşımını yapabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/internet-kutusu-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--152653896

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Nisan 2022; 17:44:46 >
  • RElS kullanıcısına yanıt

port sıkıntısı hiç olmadı ve halende çokça port mevcut. her şeye rağmen eski hattımda nasıl düşme olmadıysa bunda da olmayacak diye düşünüyorum.. asıl mesele operatör!

• Ben 100 mbps fiber hattımda testlerde 110 un altında görmüyorum şuanda. Aynı operatör sonuçta. hızı kıssa bizdede kısar sorun başka olmalı.

Snr değerin çok düşük hocam şuanki haliyle 35 tanımlanırsa hat kaldırmaz. DSL'de şöyle bişey var hizmet aldığınız dolaptaki abone sayısı arttıkça herkesin hat değerleri gittikçe düşer. Bunuda geçtik sizin hat zaten limitlerde çalışıyor şuanda. Ben olsam bu durumda bina girişinde modemi direk reglete bağlayıp orada çalıştırırım bir test ederim eğer hat değerlerinde fark varsa bina içi kablomu değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 6 Nisan 2022; 19:42:44 >
  • RElS kullanıcısına yanıt

Devam ediyor hocam. Başvuru sırasında müşteri temsilcisine whatsapp'tan evrakların resmini yolluyorsunuz işlemleri hızlandırmak için. O esnada referans kodu ile geldiğinizi ve referans kodunu yazabilirsiniz. Yada evrakların fotoğraflarını göndermek istemezsenizde sesli olarak müşteri temsilcisini arayıp söyleyebilirsiniz.

Telekom a iletildi deniliyor bakalım dönüş bekliyorum

Port durumum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 6 Nisan 2022; 21:13:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

değerler pek iyi durmuyor isterseniz bir mh arayn derdinizi anlatın küçük firmalar daha çok ilgileniyor özellikle yeni müşteriyle.

Fiberle ilgili görüşlerini bekliyorum hocam. Özellikle yurtdışı çıkışlarında durum nasıl, ne zamandan beri kullanıyorsuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.