modeme 100 tanımlıyorlar fakat hattın kaç alıyorsa modem kaç alabiliyorsa o geliyor zaten onlar bir şey ayarlamıyor. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (5. sayfa)
-
-
Ama hattın alabileceği hızın tamamı gelmeye başlarsa internette kopma falan yaşanmaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamı gelmez. Örneğin 100'lük paket alırsın ama altyapın 100 desteklemiyorsa modem snr seviyesinin belirli bir seviye altına düşemeyecek şekilde otomatik limitler ve o hızda bağlantı kurar. Alternatif olarak iss ilede görüşüp hız profilinizi değiştirebilirsiniz.
-
Modemlerde standart olarak 6-8 arası snr değeri vardır bu değerin altına siz istemedikçe (her modemde de yok bu özellik) inmez dolayısıyla sorun yaşamazsınız.
-
Merhaba. Paketlere zam yapma durumları var mı? SOL altyapısında hizmet veriyorlar mı?
-
SOL altyapısı yok bildiğim kadarıyla.. Haziran ayında port ücretleri artarsa tabiki zam gelecek ama yine en ucuz biz olacağız diyorlar..
-
2 hattı trasfer ettim ilk etapta sorun yok. bir kaç hat daha var transfer olacak şuan için fiyatlar uygun
-
Az önce geçiş işlemlerini başlattım bakalım Türk telekom > Türknetten sonra kullanacağım 3. iss olacak. Verdikleri hizmet hakkında bilgilendirmeleri bu mesaj üzerinden yapacağım.
-
İlgimi çeken bir operatör oldu. Yalnız CGNAT kabusuna tahammül etmeyeceğim için statik IP alırım ve onun fiyatı da çok fahiş. 100Mbit tarife fiyatına ekleyince Türknet+statik IP'den bir 25tl farkı kalıyor. Değip değmeyeceğine henüz karar vermedim. Türk Telekom/BTK tarifeleri fiyatı belirliyor demeyin zira son kullanıcı olarak beni ilgilendirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftayı devirdim bu operatör de ve pek memnun değilim..
-
Kullanan arkadaşların tecrübeleri nedir özellikle hız stabilitesi ve ping dalgalanması ne durumda? Firma fiyat politikası nasıl ki mecbur haziranda zam yapacaklar ama oran ne kadar olacak ki?
-
merhaba, il/ilçe/mahalle/sokak şeklinde yazsaydınız daha iyi olurdu, yeni başvuru yaptım geçince kötü olmaz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 19 Nisan 2022; 12:21:46 > -
Bu issye geçmeyi planlıyorum referans numarası olanlar teklifiyle beraber özelden yazabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dm den ilettim hocam
-
35'lik paketteyim ama 20 üstü göremiyorum, eski şirkette 16'lık kullanırken 17-18 arası giderdi hızım şimdi onun bile altını sık sık görüyorum..
ping bakmadım
-
100mbps fiber abonesiyim testlerde 110 civarı çıkıyor. Altını görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı dns ip adresleri tanımlayarak engelli siteler açılıyor mU?
-
Hattın kaç mbps kaldırıyor normalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google ve cloudflare çalışıyor evet.
-
35
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X