Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modeme 100 tanımlıyorlar fakat hattın kaç alıyorsa modem kaç alabiliyorsa o geliyor zaten onlar bir şey ayarlamıyor.

• emre845 E kullanıcısına yanıt
    Ama hattın alabileceği hızın tamamı gelmeye başlarsa internette kopma falan yaşanmaz mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamı gelmez. Örneğin 100'lük paket alırsın ama altyapın 100 desteklemiyorsa modem snr seviyesinin belirli bir seviye altına düşemeyecek şekilde otomatik limitler ve o hızda bağlantı kurar. Alternatif olarak iss ilede görüşüp hız profilinizi değiştirebilirsiniz.

• Modemlerde standart olarak 6-8 arası snr değeri vardır bu değerin altına siz istemedikçe (her modemde de yok bu özellik) inmez dolayısıyla sorun yaşamazsınız.

• Merhaba. Paketlere zam yapma durumları var mı? SOL altyapısında hizmet veriyorlar mı?

• Taylesoff kullanıcısına yanıt

SOL altyapısı yok bildiğim kadarıyla.. Haziran ayında port ücretleri artarsa tabiki zam gelecek ama yine en ucuz biz olacağız diyorlar..

• 2 hattı trasfer ettim ilk etapta sorun yok. bir kaç hat daha var transfer olacak şuan için fiyatlar uygun

• Az önce geçiş işlemlerini başlattım bakalım Türk telekom > Türknetten sonra kullanacağım 3. iss olacak. Verdikleri hizmet hakkında bilgilendirmeleri bu mesaj üzerinden yapacağım.

• İlgimi çeken bir operatör oldu. Yalnız CGNAT kabusuna tahammül etmeyeceğim için statik IP alırım ve onun fiyatı da çok fahiş. 100Mbit tarife fiyatına ekleyince Türknet+statik IP'den bir 25tl farkı kalıyor. Değip değmeyeceğine henüz karar vermedim. Türk Telekom/BTK tarifeleri fiyatı belirliyor demeyin zira son kullanıcı olarak beni ilgilendirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftayı devirdim bu operatör de ve pek memnun değilim..

• Kullanan arkadaşların tecrübeleri nedir özellikle hız stabilitesi ve ping dalgalanması ne durumda? Firma fiyat politikası nasıl ki mecbur haziranda zam yapacaklar ama oran ne kadar olacak ki?

• matgab kullanıcısına yanıt

merhaba, il/ilçe/mahalle/sokak şeklinde yazsaydınız daha iyi olurdu, yeni başvuru yaptım geçince kötü olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 19 Nisan 2022; 12:21:46 >
  • Bu issye geçmeyi planlıyorum referans numarası olanlar teklifiyle beraber özelden yazabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt

dm den ilettim hocam

• nopanick kullanıcısına yanıt

35'lik paketteyim ama 20 üstü göremiyorum, eski şirkette 16'lık kullanırken 17-18 arası giderdi hızım şimdi onun bile altını sık sık görüyorum..  

ping bakmadım

• 100mbps fiber abonesiyim testlerde 110 civarı çıkıyor. Altını görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farklı dns ip adresleri tanımlayarak engelli siteler açılıyor mU?

• matgab kullanıcısına yanıt

Hattın kaç mbps kaldırıyor normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt

google ve cloudflare çalışıyor evet.

• nopanick kullanıcısına yanıt

35

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.