Hayırlı olsun sıfırdan abonelik mi yoksa başka firmadan geçiş işlemi mi? |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (7. sayfa)
-
-
Firmadan geçiş işlemi. Umarım sorun yaşamam. Türknet saçmaladı iyice fatura fiyatları destek taleplerine geç dönmeler falan mecbur kaldım...
-
Türknet'ten epeyce kişi geldi sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Türknetten gelişlerde geçiş işlemide hızlı oluyor zaten.
-
hocam konuyu siz açmıştınız sizin referans kodunuzu kullanıyorum.
3-4 gün oldu şimdilik bir sorun olmadı, inşallah böyle devam eder.
bu arada bu kadar kötü hazırlanmış online işlem sayfası görmedim :)
ne hat snr değeri, ne tanımlı hız, hiçbir bilgi yok.
-
O saydıklarınıza modem arayüzünden bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanabilirsiniz hocam problem olmaz :) Ayrıca alternatif olarak kullanılabilecek kod : 8576075828
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 25 Nisan 2022; 1:11:52 > -
Kodunuzu kullanıyorum hocam
-
İnternet Kutusu'nun fiyatlar iyi hoş da, bir sonraki ay iki katına çıkartmayacaklarının garantisi var mı ? Atıyorum 1 sene sabit fiyat garantisi gibi bir söz veriyorlar mı ?
-
Bu konuyu ısrarla sormama rağmen cevap alamadın İK'den fakat düz mantıkla düşünürsek yapacakları zam yine diğer İSS'lere göre uygun olacağı kanaatindeyim. TürkNet'ten çok memnun olan birisi olarak sırf zam yaptıkları için İK'ye geçiş yapıyorum. Zam TürkNet kadar olursa tekrar memnun olduğum TürkNet'e geçeceğim.
-
Zam belki diğerlerine göre uygun olur da müşteri artınca acaba kaliteli hizmet verebilecekler mi, o soru işareti.
-
Büyük ihtimalle öyle olacak. GıbırNet kullanırkende öyleydi. Bir süre çok iyi gittiler, müşteri çoğalınca yurt dışı çıkışı düşürdüler vs falan. Fiber hat olduğu için bakır kablo bahanesi de üretemediler. Hatta FTTH hattım FTTB'de değil. Hiçbir bahane bulamadılar YouTube çıkışında hızı söyleyip kapatıyorlardı konuyu. İK'de umarım öyle olmaz ama pek ümidim yok. Yine de şimdiki konjektördü kullanabileceğimiz en iyi İSS İK gibi duruyor.
-
Birşey sormak istiyorum. internet hizmetinizde kesinti oldumu geçişte . Şuan türknet kullanıyorum. Bende geçiş yapmak istiyorum ancak geçiş sürecinde evde internetsiz kalmak istemiyorum. Malum çocuklar tablet oyun vs oynadıklarından kesintiye uğraması durumu can sıkıcı olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim umarım memnun kalırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X