Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ticarete dökerseniz banlanırsınız bilginiz olsun.

• dweller kullanıcısına yanıt

Şunu belirtmek isterim İnternetkutusuna hangi profildeki aboneler geçti şirket çalışanları bunun farkında ve ZAM olacak olsa bile diğer firmaların ZAM oranlarına göre daha minimize yapacaklar yoksa aboneler kaçar gider.

Kendinizi sağlama almak istiyorsanız Taahhütlü abonelik sunan İSS'lere gidebilirsiniz.

• bebetoca kullanıcısına yanıt

Hocam ücretsiz firma kendi kampanyasından ötürü bunu yapıyor daha fazla aboneye ulaşmak için sizinki ticarete giriyor ve forum kurallarında yasak birisi şikayet edebilir.

Referans kodunuzu paylaşın mutlaka değerlendiren olacaktır.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Hocam birkaç tracert sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Fikir olur kullanmak isteyenlere.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Olur paylaşayım.

Hangi sitelere veya iplere test yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 25 Nisan 2022; 23:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    vie.valve.net
    1.1.1.1
    8.8.8.8
    85.29.14.1
    54.93.32.2
    hetzner.de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de bugün internetkutusu telekom'a geçiş yaptım geçiş sonrası türknet ile karşılaştırmalı ping değerlerini paylaşırım.

• TurkNet'i siz mi iptal ediyorsunuz yoksa kendileri mi iptal işlemlerini yapıyor . Bende evrakları mail ile ilettim bekliyorum . Umarım bu süreçte internetsiz kalmayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgeleri gönderdikten sonra tüm işlemleri kendileri hallediyorlar.

• belgelerin aslını kargolamak gerekiyor mu. Bir de bu süreçte internet hizmetinizde kesinti oldu mu . Eski yeni internet hizmetiniz arasında internet bağlantınız kısa sürelide olsa gitti mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgelerin aslını yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta içinde yollamak gerekiyor. Surat kargodan karşı ödemeli yollamıştım ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evrakları ne ile gönderiyorsunuz? Islak imzalı evrak şart mı?

• Fiber bağlantıda hiç kesinti olmuyor. Adsl, vdsl de size haber veriyorlar pppoe bilgilerini ya siz giriyorsunuz ya da ekip gelip kendi giriyor. Kesinti olmasın diye kendi tarafları hazır olana kasar karşı operatör değişikliğini onayda bekletiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Hocam ben evrakları göndermedim onlar bana pdf attı yazıcıdan çıktı alıp doldurdum whatsapptan ilettim geçişim sağlandı gıbırdan o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Nisan 2022; 1:4:0 >
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Bu aralar hasta olduğum için yapamadım en kısa sürede atacağım hocam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.