Merhaba Arkadaşlar,
Kasım 2020'de QP Bilişim üzerinden Asus VG259QM monitör satın aldım. Aldıktan 1 ay sonra açıp kullanmaya başladım ve kullanmaya başladığımda fark ettim ki, cihaz üzerinde bir ölü piksel (renksiz) bir de stuck pixel (kırmızı) hatası var.
Buna istinaden gerekli prosedürleri tamamlayabilmek adına ilk önce servise (SMS INFOCOMM) gönderdim, servis sadece bir ölü piksel olduğunu ve değişim için yeterli olmadığını servis raporu ile iletti. Ben de Asus'a değiştirmeleri için tekrar yazdım fakat değiştirmeyeceklerini ilettiler.
Ben de buna istinaden bir THH süreci başlattım ve servis firması olan SMS INFOCOMM firmasını şikayet ettim. Sonuçta geçersiz bir standarta atıfta bulunarak ürünü değiştirmeyen onlar diye düşündüm. Fakat 3 ay sonra gelen cevap, ben eklediğime emin olsam da, başvuruda fatura bulunmadığı için inceleme yapılamadığı şeklindeydi. Mahkemeye 15 gün içinde itiraz edebileceğimi belirten bir karar dönüşü yapmışlar. Hastalık kaynaklı bu sürece de itiraz edemediğim için ortada kaldım.
:imdi tekrar başvuruda bulunmak istiyorum ama aklımda bir soru var; Hangi firmayı şikayet etmeliyim ?
- Distribütör - Asus Türkiye
- Ürünü aldığım yer - QP Bilişim
- Servis - SMS INFOCOMM
QP'de bir arkadaş vasıtısyla birisiyle görüştüm ve diyor ki, ürünü ancak servisten onay gelirse değiştirebileceğimiz için bizi şikayet etseniz bile biz savunma yapıp haklı çıkabiliyoruz. Servisin bu konuda bize talep ile gelmesi lazım. Bana bir yönden mantıklı geldi ama sonuçta ürünü aldığım yer de QP olduğu için orayı mı şikayet etmem gerekiyor anlayamadım.
Bu konuda buna benzer süreci yaşayan birileri varsa kimi şikayet etmem gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek kimse var mı ?
39" - 42" ve 900 - 1200 TL Arası TV Tavsiyesi
AMD Phenom II X4 965 BE için fan tavsiyesi
|
Yeni Access Point almak istiyorum, ne almalıyım ?
|
|
HIS 2600XT 512 MB GDDR3 AGP karta uygun fan
|
Windows XP garip kapanma sorunu...
|
Arkadaşlar Ram alıcam bi iki sorum var
|
May the force be with us all... |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 390
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.710 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 126 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri