Şimdi bende farklı marka 512 mb lık Pc3200 200 Mhz de çalışan iki tane ram var. 2 tane daha 512 mb ram almayı düşünüyorum ki bunlar PC3200 400 mhz de çalışıyo olcak(Büyük ihtimal twinmos yada bigboy) 1. bu ramlari taktığım zaman (yanyana takılı olcaklar) ram leri görmeme gibi bi sorun olur mu? 2. bu ramler kaç mhz de çalışacaklar ? 3. Marka farkı problem yaratır mı ? (diğer ramlerimin markları farklı olduğu halde yaratmıyolar, en azından ben öle düşünüyorum =) 4. Başka gerçekleşebilecek sorunlar varsa, neler olabilir ? Şimdiden teşekkürler =)
quote:
Orjinalden alıntı: dweller
Şimdi bende farklı marka 512 mb lık Pc3200 200 Mhz de çalışan iki tane ram var. 2 tane daha 512 mb ram almayı düşünüyorum ki bunlar PC3200 400 mhz de çalışıyo olcak(Büyük ihtimal twinmos yada bigboy) 1. bu ramlari taktığım zaman (yanyana takılı olcaklar) ram leri görmeme gibi bi sorun olur mu? 2. bu ramler kaç mhz de çalışacaklar ? 3. Marka farkı problem yaratır mı ? (diğer ramlerimin markları farklı olduğu halde yaratmıyolar, en azından ben öle düşünüyorum =) 4. Başka gerçekleşebilecek sorunlar varsa, neler olabilir ? Şimdiden teşekkürler =)
Sendeki PC3200 ramler 200MHz'de mi çalışıyor? Normalde 400MHz'de çalışması gerek bir yanlışlık olmadığından emin misin?
Valla böyle gözüküyo :S
Tamam ramlerin 400MHz'de çalışıyor. CPU-Z'deki değeri 2 ile çarpacaksın.
hemen hemen aynı soruyu bende ögrenmek istiyorum 1gb ram alacam pc3200 400 mhz ama şuanki ramın markası yok yeni alacagım ram başka bir marka olursa herhangi bir sorun teşkil edermi ?
Arkadaşlar yardım edicek kimsecikler yok mu yav ? =(
arkadaslar ramler her saat vurusunda 2 ıslem gerceklestırır yanı buda 200x2=400 mhz eder sorun yok yanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme