Şimdi Ara

2000 - 3000 TL Arası 46 - 55 inch LED, LCD veya Plasma TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar, başlıkta da yazdığı üzere, 2000 - 3000 TL arası bir televizyon almak istiyorum. Boyutları 46 ile 55 inch arası olması tercih sebebidir. Ayrıca multimedia özellikleri (usb'den film oynatma, internet tv vs.) bulunursa makbule geçer :) 3D olması elzem değil fakat tabii ki de bir artı.

Forumu araştırdım fakat pek bir sonuç elde edemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

• up
  • ilk aklıma gelen sony 46nx700 oldu,bu boyut ve verdiğin fiyat aralığındaki en iyi cihaz
  • samy 130 ekran 3d medya oynatıcılı internetli falan 1999 lira dartyde. İyi midir? Orasını bilmem. Net fikrim olsa kendime alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

samy 130 ekran 3d medya oynatıcılı internetli falan 1999 lira dartyde. İyi midir? Orasını bilmem. Net fikrim olsa kendime alırdım.

yok yahu iyi değil görüntüsü,hemde hd ready,51" için çok düşük bi çözünürlük..gözlükleri de çok pahalı..değmez..
  • 3D lazım değil diyorsan Toshiba 46SV685 ya da LG 47LE8500. Full LED TVlerdir bunlar, NX700 Edge LED bir TV ve 3D si yok, o paraya değmez bence. 3D olmadan düşünebileceğin en iyi TVler bunlar verdiğin fiyat aralığında. Plasma için Pany GW20 serisine bakabilirsin.

3D için ise şu an tek önerim üst düzey F/P si ile LG Cinema 3D TV serisi olur. 47LW5500 biraz bütçenin üzerinde ama gelecek hafta Babalar Günü hesabına kampanya yapılması muhtemel, takipte olmanı öneririm. 42" ini düşünebilirsin ya da. Ben 42LW650S modelini kullanıyorum ve görüntü kalitesinden gayet memnunum, FPR gözlük teknolojisi kullanılıyor şu an piyasadaki diğer 3D TVlerden farklı olarak. En azından bir mağazada bu TVyi görmeden karar verme derim. Ayrıntılı bilgi ana konusunda yeterince var zaten.

• eğer 3D olması artı diyorsanız şunlara bakabilrsiniz.

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/47lw5500-p46894491/ozellikler.html#description

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kdl-46ex720-p46623013/ozellikler.html#description

biraz bütçenizi geçebilir. ama teknomarketlerde %20-25 lere varan kampanyalar oluyor. arakadşın dediği gibi önümüzde babalar günü var. kampanyalar olur diye düşünüyorum. takip ederseniz uygun fiyatalara istediğiniz tv ye sahip olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için çok çok teşekkürler arkadaşlar, gerçekten çok yararlı önerilerde bulunmuşsunuz.

NX700 serisini ben de araştırıyordum ama en basitinden usb bellekten divx oynatamadığı için elemek zorunda kaldım. EX700 serisi baktım, fakat artık piyasada bulunmuyor, EX720'ler ise çok pahalı...

techraven arkadaşımın söylediği televizyonlar ise çok güzele benziyor(3D olayını çok kullanacağımı sanmadığım için değerlendirebileceğim bir seçim)... Peki seçmek zorunda kalsan hangisini seçerdin(Toshiba'larda bir problem vardı yanlış hatırlamıyorsam) ?

Ama eğer ki dediğin gibi LW5500 serisinde bir indirim olursa Babalar Günü ziyadesiyle, o televizyonu almak isterim :)
  • SV685'te bildiğim kadarı ile hiçbir problem yok, kullanan gayet bilgili arkadaşlar var forumda ve çok memnunlar. Keza LE8500 de öyle. SV685de 60W lık hoparlör bir TV ye göre çok başarılı. Buna karşılık LE8500 de Internet TV var ama SV685de böyle bir bilgi bulamadım. Ayrıca LG lerdeki Intelligent Sensor olayı gerçekten çok başarılı, odanın ışığına göre TV parlaklığını ayarlıyor. SV685de bu özellik var mıdır bilmiyorum. Bu bağlamda (görüntü kalitesini bilmiyorum bu iki TVnin çıplak gözle izlemedim, sadece yukardaki bilgilerden ilerliyorum) LG yi tercih ederdim. Ancak bu TVleri piyasada bulmak biraz zor oluyor söylendiği üzere.

3D olayında ben her zaman şunu söylüyorum; evet şu sıralar 3D filmler sayılı. Ancak önemli bir para harcayacağım TV nin beni en azından birkaç sene götürmesini istedim ben; 2 sene sonra 3D media artarsa - ki bence artacak, başlıca PS3 gibi oyun konsollarında - gerisinde kalmak istemiyorum bu olayın. Bu yüzden Cinema 3D TV serisinden bir TV aldım ben. Bunları göz önüne alarak tercihte bulunmanızı tavsiye ederim, tabii ki bir teknomarkete gidip kendi gözünüzle görüntü kalitesini görmeniz en büyük tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

SV685'te bildiğim kadarı ile hiçbir problem yok, kullanan gayet bilgili arkadaşlar var forumda ve çok memnunlar. Keza LE8500 de öyle. SV685de 60W lık hoparlör bir TV ye göre çok başarılı. Buna karşılık LE8500 de Internet TV var ama SV685de böyle bir bilgi bulamadım. Ayrıca LG lerdeki Intelligent Sensor olayı gerçekten çok başarılı, odanın ışığına göre TV parlaklığını ayarlıyor. SV685de bu özellik var mıdır bilmiyorum. Bu bağlamda (görüntü kalitesini bilmiyorum bu iki TVnin çıplak gözle izlemedim, sadece yukardaki bilgilerden ilerliyorum) LG yi tercih ederdim. Ancak bu TVleri piyasada bulmak biraz zor oluyor söylendiği üzere.

3D olayında ben her zaman şunu söylüyorum; evet şu sıralar 3D filmler sayılı. Ancak önemli bir para harcayacağım TV nin beni en azından birkaç sene götürmesini istedim ben; 2 sene sonra 3D media artarsa - ki bence artacak, başlıca PS3 gibi oyun konsollarında - gerisinde kalmak istemiyorum bu olayın. Bu yüzden Cinema 3D TV serisinden bir TV aldım ben. Bunları göz önüne alarak tercihte bulunmanızı tavsiye ederim, tabii ki bir teknomarkete gidip kendi gözünüzle görüntü kalitesini görmeniz en büyük tavsiyemdir.

LE8500 bulmak çok zor değil, neredeyse internet üzerinden satış yapan bütün mağazalarda bulunuyor fakat Toshiba'nın bulunması biraz zor gibi duruyor...

3D hakkında ise görüşlerinize katılıyorum fakat bu seçimdeki televizyondan 2 tane alınacak. Birisi yeni evlenecek olan abime, diğeri bizim evimize ve parayı verecek olansa doğal olarak babam :D

Belki kendi evimize LE8500, abime ise (o çok fazla oyun oynar) LW5500 serisi bir televizyon almak mantıklı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dweller -- 6 Haziran 2011; 23:49:04 >

• LW modelini alan arkadaşlar gayet memnun. techraven arkadaşın açtığı ana konuda ( LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW6500)[ANA KONU]) bununla ilgili yorumları okuyabilirsin.
  • lw serisi oyun için çok iii
  • quote:

Orijinalden alıntı: cendere02

LW modelini alan arkadaşlar gayet memnun. techraven arkadaşın açtığı ana konuda ( LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW6500)[ANA KONU]) bununla ilgili yorumları okuyabilirsin.

O konuyu baştan sona okudum zaten, o yüzden beni çok cezbediyor LW serisi fakat takdir edersiniz ki bütçeyi aşıyor o TV :(

Ama bakalım, belki olur bir yol bulunur ;)
  • bütçeyi aşıyorsa bir şey diyemem. ama deneyen biri olarak LG nin yeni nesil 3D Cinema tv lerini çok başarılı buldum. özellikle eski ağır,ekran titremesi olan ve baş dönmesi, bulantı yaratan SG 3D tv aktif gözlüklerininin yerine pasif FPR gözlük teknolojisini çıkarması gayet iyi olmuş. inşallah bir yol bulursunuz
  • kampanyaları takip edin .bende lg nin 3d tv lerini deneme fırsatı buldum ve gercektende insanı kendine acayip cekiyor. fpr gözlükleri gayet sağlılı pil yada sarj gerekmiyor. her bakış açısından tv yi izleyebiliyorsunuz. parlaklığı,görüntü kalitesini hiç söylemiyorum bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.