Şimdi Ara

Internet modemi aracta calistirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam..boxkutu modem var kablosuz internet evde kullanilan.12 volt adaptor kullaniyor..ben bu modemi aracta kullanmak istiyorum uzak yere gittigimde modeme cakmakliktan elejtrik alsam fisli modeme fisli baglasam calirmi 12 volt sonucta modeme zarar verirmi +- dogru baglayip.
    Yapan kullanan varmi veya bilgisi olan .saygilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şimdi bahsettiğiniz modem superbox mu yoksa normal modem mi eğer normal modemde olmaz çünkü hat kablosunu nasıl baglicaksınız o yüzden olmaz

O şekilde yaparsanız arıza olabilir çünkü çakmaklıga gelen amper yüksek de modem bozulur

12volt cakmaklıklar var USB çıkışlı birde modemin arkasına olucak usb kablosu da bulmanız gerek anca o şekilde olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbness

Şimdi bahsettiğiniz modem superbox mu yoksa normal modem mi eğer normal modemde olmaz çünkü hat kablosunu nasıl baglicaksınız o yüzden olmaz

O şekilde yaparsanız arıza olabilir çünkü çakmaklıga gelen amper yüksek de modem bozulur

12volt cakmaklıklar var USB çıkışlı birde modemin arkasına olucak usb kablosu da bulmanız gerek anca o şekilde olur
    superbox cıhazı sebeke gerekmeden 4,5 ıle calısan adaptorlu nereye taksam sebeke tel kablosu ıstemeden calısyor...sadece adaptoru tak 12 volt ınternet gelsın hepsı o
    benımde aklıma takılan modemler genelde 12 volt 1 amper dir..aracta 12 volt fakat amperı cok yuksektır zararı olurmu olmazmı karar vermedım bır bılene sorayım dedım belkı yapan vardır dıye..
    cakmak ıcın soket ve kablomuz var yapması sorun dııl +- olayı sorun dııl...

• Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Superbox'a özel konu başlığı var. Bu soruyu orada sorun, kesin cevap alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-superbox-4-5g-evde-internet-ana-konu-10mbps-199-tl-20mbps-299-tl--133143337
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Superbox'a özel konu başlığı var. Bu soruyu orada sorun, kesin cevap alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-superbox-4-5g-evde-internet-ana-konu-10mbps-199-tl-20mbps-299-tl--133143337
    tskler..
    cok konu oldugu ıcın forumda nereye acayım dıye buraya yazdımdı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.