Şimdi Ara

internet paketi yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SINIRSIZ2GB internet paketini satın almaya çalışıyorum fakat sürekli "Sahip oldugunuz internet paketi nedeniyle Sinirsiz internet paketi alamamaktasiniz." diye bir mesaj geliyor. Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bilen, yaşayan bu durumu

• Online işlemlerden tanımlanmış internet paketi varmı bir bak.

Bende de olmuştu, hediye diye verdikleri twitter paketiyle çakışıyormuş. Twitter paketini iptal edince alabilmiştim.

• Bu konuyu açacağına müşteri hizmetlerini arasan ya güzel kardeşim o kadar geniş hipotez listesi oluşturacak sorunları yazıyorsun ki buraya.

Gencavere sor chat yap. Daha kolay bulursun buraya yazıp cevap beklemek hele ki çözüm beklemek daha zahmetli ve uzun sürer.

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Aynisi bana oldu oldu o zaman bende de suan o hediye paketi var cevap icin teşekkür ederim

• Çözüm şöyle:
    Talebinize istinaden hattınızı incelediğimde Sınırsız 2 GB paketinizi yükle kazan  kampanyanız olduğu için alamadığınızı görüntülüyorum.Kampanya içeriğinde twitter’a giriş için 250 MB verilmektedir. IPTAL YUKLEKAZANTWITTER yazıp 2222’ye göndererek kampanyayı iptal edip tekrar Sınırsız 2 GB paketinizi alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.