Bildirim
internet paketi yüklenmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yokmu bilen, yaşayan bu durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlemlerden tanımlanmış internet paketi varmı bir bak.
Bende de olmuştu, hediye diye verdikleri twitter paketiyle çakışıyormuş. Twitter paketini iptal edince alabilmiştim.
Bu konuyu açacağına müşteri hizmetlerini arasan ya güzel kardeşim o kadar geniş hipotez listesi oluşturacak sorunları yazıyorsun ki buraya.
Gencavere sor chat yap. Daha kolay bulursun buraya yazıp cevap beklemek hele ki çözüm beklemek daha zahmetli ve uzun sürer.
Aynisi bana oldu oldu o zaman bende de suan o hediye paketi var cevap icin teşekkür ederim
Çözüm şöyle:
Talebinize istinaden hattınızı incelediğimde Sınırsız 2 GB paketinizi yükle kazan kampanyanız olduğu için alamadığınızı görüntülüyorum.Kampanya içeriğinde twitter’a giriş için 250 MB verilmektedir. IPTAL YUKLEKAZANTWITTER yazıp 2222’ye göndererek kampanyayı iptal edip tekrar Sınırsız 2 GB paketinizi alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell çekmiyor
- gizliye kapalı numarayı gizliden arama
- güvenli aile internet profili iptali
- turkcell yanlış bir numara çevirdiniz anonsu
- turkcell rahat paket nedir
- turkcell akıllı fatura nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- mobil veri çekmiyor
- turkcell internet gönderme
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X