Şimdi Ara

İnternet Projeniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye'deki internet girişimciliği ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce yerli girişimlere destekler yeterli mi? İnternetteki kaynaklarda çok yeterli değil. Webrazzi bu konuda çok dağınık, teknoloji haberleri fazla.. Bugün öğrendiğim yeni bir site var talender isminde. Twitterda gördüm oda daha yeni açıldı ama güzele benziyor, inşallah böyle devam eder. Fikirlerinizi paylaşmanızı umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxdarklightxx -- 23 Kasım 2013; 21:47:05 >

• Arkadaşım aslında türkiyede bu konuda çok kaynak yok ya, yarışmalar falan da çok yeterli değil bence. webrazii okuyucusu olarakta çok fazla tekel bence, postlarda artık eskisi gibi değil. eticaret mag var bide takip ettiğim
  • cok guzel bir konu acmissiniz.turkiyede bana gore garip ilerliyor bu surec.ornegin bir iki e ticaret sitesi unlu olduysa bittiiiii. milyonlarca insan etic. isine giriyo.bunun gibi girisimler can sikabiliyor.destek konusu da bana garip geliyor ornegin a firmasi yada a bankasi destek veriyor diyelim.gittim projemi anlattim adam bana olmaz bu tutmaz diyip kendi firmasi catisi kendisi yurutebilir.o yuzden ilginc geliyor.gelelim bana kendi projem var hayata da gecirdim cok sukur yine bir internet girisimi.olumlu seyler olursa devam edicegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 23 Kasım 2013; 23:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

cok guzel bir konu acmissiniz.turkiyede bana gore garip ilerliyor bu surec.ornegin bir iki e ticaret sitesi unlu olduysa bittiiiii. milyonlarca insan etic. isine giriyo.bunun gibi girisimler can sikabiliyor.destek konusu da baba garip geliyor ornegin a firmaai yada a bankasi destek veriyor diyelim.gittim projemi anlattim adam bana olmaz bu tutmaz diyip kendi formasi catisi altinda yurutebilir.o yuzden ilginc geliyor.gelelim bana kendi projem var hayata da gecirdim cok sukur yine bir internet girisimi.olumlu seyler olursa devam edicegim

+1 o ilk açan işi yürütüyor diğerleri ortada kalıyor
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, internet girişiminiz varsa #talender hashtagi ile twitter'da girişimini paylaşırsanız, aynı isimli sitede girişimleri tanıtarak, girişimciler ile röportajlar yapıyorlar. Bu güne kadar onedio.com, bikafalar.com, etkinlik.com.tr, girlsaskguys.com gibi sitelerin tanıtımları ve röportajları yayınlanıyor. Bende paylaştım benimle irtibate geçerek röportaj yapabileceklerini ve projeyi tanıtabileceklerini söylediler. Bilgiliniz olsun. Ücret falanda istemiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.