Şimdi Ara

internet sayfalarında sürekli pop up reklamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 2 kullanıcısıyım bir kaç gündür internet kullanırken neredeyse tüm sitelerde popup reklam çıkıyor her sitede gözümün önünde neti kullanamaz oldum. Ne tesadüf ki bir kaç kişi daha internette aynı günlerde şikayetçi olmuş ancak yanıt alan yok. Tek çözüm serviste yazılım güncelleme deniliyor. Öyle alakasız sitelere girmem bilindik bir kaç kelime oyunu ingilizce sözlük tarzı bir iki program ve foto düzenleme programı indirmiştim ki bunlar da epey önceydi yani son bir kaç aydır google playden indirilmiş bir program bile yok. Tüm tarayıcılarda ve farklı sitelerde de olsa aynı. Sebebi ne olabilir başına gelen başka kimse var mı? Bilen ya da aynı sorunu yaşayan kimse varsa yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirmas -- 21 Mayıs 2014; 1:45:01 >

• Nacizane önerim benim basima gelmedi ancak virüs programlari ile taratmaniz. Genelde uygulamalardaki reklamlari virus olarak görebiliyorlar boylece onu silebilme imkaniniz olabilir. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıt için teşekkürler. Hepsini deneme yoluna gideceğim bir kaç gündür hiç vaktim olamadı ancak bir kaç yazı okuduğumda formata kadar yaptık sonuç alınmadı denilince ve de aynı günlerde yazılmış pek anlam veremedim. Başına gelen ve sebebi ve çözümü bilen varsa çok makbule geçecek
  • Virüs Programları vs işe yaramadi. Arkadaslar koca donanım forumda bu durumla bilgisi olan kimse yok mu? Nette hic bir yerde de bulamadım. Lutfen bir yardim kullanilmaz oldu internet sayfalari.

• Root isen AdAway yükle reklamlara veda et :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root degil maalesef sagolun yine de. Servis mi dersiniz son care?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.