Şimdi Ara

█İnternet Seçenekleri'nde 2 sekme yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denetim Masası ---->İnternet seçeneklerine girdiğimde ilk iki sekmenin [Genel] ve [Güvenlik] olmadığını farketttim .Bunu nasıl düzeltebiliriz.Yardımlarınızı bekliyorum ..

Saygılar...

• Arkadaşlar kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay .Virüs taramasından geçirdim birkaç tane çıktı temizledim ama yine de düzelmedi..

Format at falan diye tavsiyede bulunmazsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XzibiT -- 19 Ağustos 2005, 11:43:22 >
  • arkadasım sen bence yardımcı bir program aracılıgı ile onları kapatmıssın onları tekrar o program aracılıgı ile cıkarabilirsin ne kullandıgını bilmiyorum ama bu büyük ihtimalle onun gibi bise ile olmush kolay gelsin...
  • Hayır hiç bir program kullanmadım niye böyle birşey yapayımki
  • mesela 98 de ADDdons da grup policy vardı windows un kendi alt yapısında olan bir program onun gibi bise yapmıssındır belki bişeleri kapatmak icin ne biliyim yani onun icin yazdım belki ordan aklına bişe gelir bir fikir olsun die yazdım :)
  • Başlat -> Çalıştır -> regedit yaz enterla ve sonra;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel
    geldiğinde anahtarını tek tıkla ve sağ taraftaki listede varsayılan dışında hepsini sil..
    aynı işlemi
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel
    burdada yap düzelicektir
  • quote:

Başlat -> Çalıştır -> regedit yaz enterla ve sonra;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel
    geldiğinde anahtarını tek tıkla ve sağ taraftaki listede varsayılan dışında hepsini sil..
    aynı işlemi
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel
    burdada yap düzelicektir

kendi bilgisayarıma geçince deneyeyim who saol..

LiNuX sende saol fikirlerin için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak benim dediklerimi arkadas Manuel olarak yazmıs kolay gelsin herkezeee ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.