Şimdi Ara

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Netspeedin son zammından sonra yeni İss arıyorum aile evinde kullanılacak hat Cat6 kablodan modeme geliyor duvar içinden değil şehir Mersin merkez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyalix33 S kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar hemen hemen herkeste yakin. Memnunsan kal yerinde. Çok ucuza alipta basini agritma. İlla degistireceksen fixneti deneyebilirsim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Millenicom ve comneti boşver. 3-5 lira için uğraşıp duracaksın. Türknet-Netspeed-Fixnet bunlar iyidir. Sorun yaşamıyorsan bence hiç macera arama derim.

• Turbonet nasıl acaba?fiyat uygun gözüküyor?

• quote:

İnternet işim için kritik olduğundan stabil ve sorunsuz olması benim için önemli.

Böyle bir durum varsa türk telekomdan başka sağlayıcıları tercih etmeniz büyük hata olur. Altyapıda oluşacak bir sıkıntıda ikinci sınıf müşteri olursunuz ve arızanın ne zaman giderileceği belli olmaz.
    TT de iki kere arıza yaşadım ikisinde de hemen yarına ekip göndererek ücretsiz çözdüler.
    Fiyat olarak da büyük ihtimalle ortalamada daha ucuza gelecektir. Diğer sağlayıcılar bu aralar hobi olarak zam yapıyor. 6 ay sonra bile şimdiki tt fiyatları taahhütsüz olanlardan ucuz kalabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.