Şimdi Ara

İnternet servis sağlayıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen ay Merkürnet'den Millenicom'a geçiş yaptım. Merkürnet'de asla kopma problemi yaşamadım fakat ping değerim çok yüksekti, Millenicom'da ise sürekli kopma problemi yaşıyorum ve OİM'den test yaptığımda bir problem olmadığı söyleniyor. Şikayet talebi oluşturuyorum bir probleminiz yok isterseniz ücretli ekip gönderelim baksınlar diyorlar. Sizden ricam bana servis sağlayıcı önerebilir misiniz? 3 ay olmadan geçeceğim için yeniden kurulum yaptırmam gerekiyor. Ankara'da yaşıyorum, fiber altyapı mevcut.

• pactasund P kullanıcısına yanıt
    malesef tasima icin 3 ay dolmasi gerekli ankarada turknet kullaniyorum fiyat olarak gibirnette kullandim sorun yasamadim yeni internet alacaksaniz fiyatlara bakin cok artmis diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 8 Haziran 2024; 9:6:2 >
  • mileniuma gecis yapmakla hata yapmissiniz bence son iki aydir surekli kopma ve baglanti yok musteri hizmetlerini aradigimizda bolgenizde calisma var deniyor lakin bitis tarihi veriliyor yine yok daha 10 dakika once ariza kaydi olusturdum gelen mesaj hattinizla ilgili guncelleme yapilmistir kullanabilirsiniz sonuc 2 dakika sonra yine hat yok

• karakas77 K kullanıcısına yanıt
    her yerde alt yapi ayni olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.