Şimdi Ara

İSS Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar TTNET 1000mbit kullanıcısıyım. Taahhütüm yakın zamanda bitiyor. Taahhüt yenileme için en uygun teklif edilen ücret 819TL. Bulunduğum yerde kablonet, superonline ve ttnetin 1000mbit altyapıları mevcut. Superonline tarifelerine baktığımda aylık 580tl civarına düşüyor ama forumdaki konulara baktığımda çok fazla şikayet var. Kablonet de aylık 730tl gibi ücrete alınabiliyor. 3-4 yıl önce kablonet kullanmıştım onda da ping diğer iss’lere göre biraz daha yüksekti. Başka hiçbir iss ile tecrübem yok. Ping en önemli önceliğim. Önerebileceğiniz 1000mbit ve en iyi pingi veren (İstanbul için) iss hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordo_BERE -- 30 Kasım 2024; 18:57:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Hocam Kablonet gpon 1000 mpbs kullanıyorum 1 ay olcak Pinglerim normal benim yer Kocaeli Gebze tabiki sizin bölge nasıldır bilemem Kablonet te tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bize doğalgaz faturası 819 TL gelmiyor. 819 TL internet faturası mı olur.

• Türksat Gpon daha avantajlı; 24 ay taahhüt imkanı var, upload da 1000 e 125. Telekom 15 ay, upload da 50.

• "ama forumdaki konulara baktığımda çok fazla şikayet var"

Hocam herhangi bir iss'den memnun olan hiçkimse yok ki. Ben memnunum diyorsa da muhtemelen reklamcı komisyoncu kodcu kuponcudur. Türkiyedeki tüm iss'ler vasat durumda. Sen ona buna bakma süperonline'a geç beğenmezsen değiştirirsin türk.net vs. ile. Kablonetten düzgün ping çıkmaz. Ben kendi evimde 4 şirketi deneyimledim. En iyisi açık ara farkla ttnet, sonra türk.net, sonra netspeed ve en berbat pingi internet kutusu verdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.