Şimdi Ara

İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet bağlantısıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. İnternete wifi ile bağlandığımda google a girebiliyorum bazı web sayfalarını açabiliyorum ancak bazı sayfalar ya hiç açılmıyor ya da yarım yamalak açılıyor genelde de çoğu açılmıyor. Modem üzerinden kablo ile bağlandığımda ise internette bir sorun yok.
    Birçok çözümü denedim bilgisayarı sıfırladım ama sorun devam ediyor.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -- Öncelikle bilgisayarınızın wifi driverını güncelleyin.

-- Olmazsa tarayıcıdan modem arayüzüne girip kablosuz ayarların olduğu sayfada kanalı değiştirin.
    kanalları tek tek denemek yerine şöyle yapabilirsiniz, wifiinfoview programını indirip çalıştırın. Channel sekmesine 1 defa tıklayın. Etrafınızdaki kablosuz ağların kullandığı kanalları sıralı şekilde gösterecek. Orada en az kullanılan kanalı bulun ve kendi modenizde o kanalı seçin. Sonra modemin fişini çıkarıp takın ve internet geldiğinde bağlanıp durumu gözlemleyin.
  • iobit driver booster ve/veya Driverpack Solution (Online) programlarını kullanıp driverlarını güncelleyebilirsin.

Ayrıca modeme çok uzaksan ya da arda sinyalleri etkileyebilecek beton duvar, elektronik eşyalar vs. gibi sinyal bozan etmenler varsa internet hızın düşebilir. Eğer durum böyleyse modeme yakın bir yerde deneme yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.