Şimdi Ara

internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablolar takılı modemin ışıkları yanıyo ama bilgisayarda internet bağlantısı sınırlı veya yok diyo. modemin programını açtığımda bilgisayarınıza bağlı modem bulunamadı diyo. kablolar takılı her şey tamam internete giremiyorum yardım lütfen

• modemi kapatıp açmayı denediniz mi ?
    şu anda o modemden başka bilgisayarla mı bağlısınız ?
  • böyle bi sorunu bende bundan 1-2 ay önce yaşamıştım bi cumartesı oglenıydı saat 4 gıbı ınternet kesıldı 4440375'i aradım bende şuan bölgenizde size daha ıyı hızmet sunmak ıcın altyapı calısmamız var dedıler aksam saat 9 gıbı ınternet geldıgını sorark ogrendım cunku modemın tum ısıkları yanmasına ragmen ınternet baglanmıyodu bende gerı 4440375'i aradım arıza kaydınızı alıcaz dedıler hay sızın dedım bende kızdın bı sekılde modemı resetleyıp yenıden kurdum internet geldı ne yaptılarsa artık modemı resetlemeden duzelmedı anlıcagınız
    bıraz uzun oldu ama bence sızde modemı yenıden kurun
  • Aynı modemi başka bilgisayara bağlama şansınız var mı?
  • defalarca reset attım değişen bişey yok akşam eve gidince yeniden kurarım bi de öyle denerim
  • sağ aşağı taraftaki net simgesinin üstüne çift tıklayıp destek bölümünden onar seçeneğine tıkla. belki değişen bişey olur kolay gelsin :)
  • aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşım.. sorunu çözebilirsen çözümü bana da mesaj olarak atar mısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem driverını güncellemeyi deneyin. Güncelleme sonrası sıkıntı kalmayacaktır. Eğer güncellemeyle de düzelmiyorsa servis sağlayıcınızla alakalı bir sorundur, endişelenmeyin.
  • Modem yazılımını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Ağ bağlantılarından onarmayı deneyin. Belki de sorun sizden değilde onlardadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetx17

defalarca reset attım değişen bişey yok akşam eve gidince yeniden kurarım bi de öyle denerim

Bu arada memleket neresi isimlerimiz ve sonundaki 17 ler çok benzer ondan soruyorum yanlış anlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.