Yurtdışı çıkışları ve download yerlerde geziniyor sanırım.
Rapid'den bişey indiremedim doğru düzgün
Sorun Rapid'de mi yoksa internet çıkışlarında mı?
Free kullanıcılar için soruyorum...
internet çıkışlarından muhtemelen bendede 7kb yi geçmiyor sabahtan beri
3 G girdi hayatımıza, daha hızlı internet daha yuksek teknoloji... BOYUT önemli degil onemli olan işlevi diyenlere
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
3 G girdi hayatımıza, daha hızlı internet daha yuksek teknoloji... BOYUT önemli degil onemli olan işlevi diyenlere
Ama sınırsız tarife yok ki olsa...
ebenin nikahı telekom ya..
quote:
Orijinalden alıntı: _Ledriw_
beyler ankara da problem var ya. tam gaz eve geldim oyun oynayacam diye. internet çalışmıyor. yani çok yavaş. speed test yapıyorum 2mbt diyor fakat 10 kb ı indiremiyor internet. :(
ne zaman düzelir bu ya ben de bu sabah vardı. öğleden sonra koptu. 3g den olabilir mi diycem de. internet hatlarıyla ne alakası var bilmiyorum
Açıklama : Türk Telekom ait Ankara - İstanbul arasında bulunan linklerde sorun olması sebebi ile Ankara POP noktamızda paket kayıpları yaşanmaktadır.Konunun takibi ivedi olarak gerçekleştirilmektedir. http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=584780#tick
of yaaa nedir bu, sabahtan beri hiçbir istedğim siteyi açamadım buranın açıldıgına sukretmeli sanırım, ben de bi çok seyi denedim modem resetlemek, dns le oynamak, virus taraması yapmak gibi ama hala sorunlu. hızımda bi sorun yok gibi gorunuyor ama yabancı sitelere giriş de bir sorunum oldugu aşikar, ne zaman duzelir gibi bir tahminde bulunabilrcek kimse var mı acaba?
İşin garip tarafı virustendır dedık format attık.Ama yine duzelmedı, sabah bi düşüyo kalıte geceye kadar gece normale donuyor.Anlamadım gitti.
biraz erken mi konustum ne hızımda sorun yok dedim şimdi o da gitti iyi mi!!! hacklendim mi acaba o bi şey degil internetim bozuk olunca sanki ben de hastaymışım gibi hissediyorum,eksik hissediyorum kendimi neyse bu sanırım baska bir konu oluyor
şimdi benimde full yurtdşı siteleri göçtü.. 10-15 dkdır hiçbiryere girmiyor.. teşekkürler TTNET
An itibariyle benim de net çöküşe geçti..
İstanbul / Anadolu yakası
bu tip yurtdışı sorunu olup olmadıgını görebilecegimiz ayrıntılı bir site vardı.. adresini hatırlayan varmı?
yukarıda yazılı
hocam orası değil daha detaylı tüm yurtdışı çıkışlarını gösteren baglantı olanları yeşil olmayanları kırmızı gösteren bir site vardı..
Net çöktü yaa. Ne oluyor anlamadım. Msn'e giriyom o atıyo giriyom atıyo oyunlarda lag var speedtest yaptırıyorum bi sorun yok.
aynen ya DH dışında adam akıllı girebildiğim bi site yok benim feyse falan hiç girmio şu anda 20dk önce bişey yoktu :s
msn = hiç yok web = bir sayfa geliyor sonraki gelmiyor tekrar giriyorsun geliyor arada hiç gelmiyor
sabahtan beri berbattı şimdi beşiktaşta durum düzeldi.
bendede durumlar aynı bazı siteleri açıyor bazılarını açmıyor.
vermediler uygun fiyattan 3G alalım kullanalım.
vodafone yaktın lan beni insan 3G sınırsızı 100 tl yerine 60 hadi olmadı 70 tl ye verir. o fiyatlara verselerdi geçmeyen şerefsizdi.
TT Net'i aradım genel bir sorun var dediler yurtdışı çıkışlarında.
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
ebenin nikahı telekom ya..
hah yarıldım.
www.speedtest.net 1400+ ping atıyorum. Download normal, Upload 0.02kbps... Bu arada eskiden de mi böyleydi bilmiyorum ama Airties modemin ADSL durum gostergesinde "Gürültü Payı" 6db diyor. 6db zaten adslin kabul ettiği en düşük sınır. Zayıflama 63db, bu değerin sınırı da 68db. 68in üzerindeki değerlerde fiziksel olarak ADSL bağlantısı imkansız.
4mbps ile bağlanıyorum güya ama gerçek iletişim hızı 3456kbps. Yediğim kazığın haddi hesabı yok. Quiknet falan gelse de geçsek.