Şimdi Ara

İnternet Takılıyor,Donuyor,Ping Yükseldi!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kendimi bildim bileli var bunların genel sorunları 8mb yi bıraksalarda yıllardır çözemedikleri şu sorunlarını çözseler yarım saatte bir dc yiyorum yurtdışı yok nasıl kurtulacağım ben bunların yurtdışı çıkış sorunlarından bilmiyorum 50 lira para alıyor verdiği zarar 100 lira bıktım artık.
  • Geçmiş oldu şu dakika itibariyle düzeldi burada- Elvankent- Ankara
    İnş kalıcı bir düzelmedir.
  • Bende de download sorunsuz ama sayfalar bir açılıyor bir açılmıyor, yurtdışı gelse yurtiçi gidiyor saçma sapan şeyler oluyor Çayyolu - ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 31 Temmuz 2009; 22:04:23 >
  • Ankara - Batıkent hala sürünüyor... Çok kötü... Rapidshare primium ile 4 dosya çekiyorum 20'yi geçemiyor... Yani hız 128kpbs şu anda...
  • Ankara - Elvankent 2 saattir sorunsuz oynuyorum.

latency : 161
    Download 0.39
    upload: 0.19

Sıcmıs yine... daha iyiydi
  • Ankara-Sincandayım hala ttnet rezilligini çekiyorum speed test ten aldıgım sonuçlarda belli ediyo rezilligi
    dowloand 0.20
    upload 0.16
    ping 713

biran önce çözmeleri lazım bu sorunu bune ya sayfa açıyorum tık yok cod 2 oynarım genelde yok oda oynanacak gibi degil 40 lardaki ping olmuş 800...
  • Ping 32 Ms
    Download 0.88
    Upload 0.21

Düzgün gözüküyor, bozulacak gibi öğlene. Hadi hayırlısı
  • sorun persembe gunu basladı, 11-12 gibi yavaslama baslıyor, ardından yurtdısı cıkısları resmen sürünüyor ama 17-18 gibi normale dönüyor
  • bağlantı rezalet speed test e giriyorum böyle bir sonuç çıkıyor.
     İnternet Takılıyor,Donuyor,Ping Yükseldi!!
  • İstanbul/kadıköydeyim çok yavaş internet
  • come to eskişehir, best of the rest , come and join us CLICK HERE deeermişim. En ucuz şehirlerden biri gelin sizde burada okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

come to eskişehir, best of the rest , come and join us CLICK HERE deeermişim. En ucuz şehirlerden biri gelin sizde burada okuyun

Kusra bakma konuyla alakayı anlamadım bende eskişehirde oturuyorum ama bağlantı hızıyla alakasını açıklayıver..
  • ttnet değil airmax 101 modem elkotek in geliştirdiği ucuz ve salak bir modem.. bendede var her seferinde sorun cıkarıyor .. 6 saatten sonra yanmaya baslıyor eger acıp kapamassan internet yavaslıyor.. ve dsl ısıgının sabitlenmesi 5 dk sürdü az önce..

airmax 101
  • bende arada bi bazı sitelere giremiyorum garip bi durum var
  • runaway_91, bugune dek o kadar az ttnet problemim oldu ki, oda ancak deli danalar gibi sagnak yagış olursa oldu oda bina telefon kutumuz (telefon kutumuz) eski oldugundan onun dışında download ve kopma problemim nerdeyse hic yok desem ustelik eskisehirden ulaştıgım musteri temsilcileri hep cok bilgili insanlar cıkıp inanılmaz kadar hızlı şekilde problemlerimi cozuyorlar. Bilmiyorum ama eskisehiri seviyorum
  • Dünden beri neredeyse yarım saatte bir birkaç dakikalığına hiçbir sayfa açılmıyor sonra düzeliyor bu arada download sorunsuz devam ediyor. Nasıl iş anlamadım????
  • eet bende de sorun war arada duzelıyor sonra gıdıyor falan
  • airmax 101 kullanıyorum.. 1,5-2 aydır nete doğru düzgün bağlanamıyorum.. wlan,dsl ışıkları sabit yanıyor.. ama ethernet ve internet ışığı sabit değil kafayı yemiş gibi yanıp sönüyor.. 4440375 i 10 kez aradım arıza kaydı alındı diyorlar.. arıyorlar kısa süreli düzelme oluyor sonra yine aynı.. hoppa tekrar ara ama sağlam bir çözüm yok.. kafayı yedirtti iyice.. kablodan mı kablosuz ağ ayarıyla oynadım ondan mı, modem den mi veya başka bir şeyden mi sıkıntı var allah rızası için yardım edin.. face, hotmail, sporx, mynet vs girmem bi 10 dakikamı alıyor.. internet hızı 8 mbps.. bu ay 20 gb kota yapmıssınız hızınız 5 e düşmüş diyor yetkili.. 5 olsa bile yine de böyle olmamalı 10 dakkada bi siteye girilmez mi ya..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.