Şimdi Ara

İnternet Tarayıcısı Video Oynatma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bir problem yaşıyorum. İnternet üzerinde ve forumda benzer bir probleme denk gelmedim. Ya da sorunu tarif etmekte, tanımlamakta sıkıntı yaşadığım için gözümden kaçmış olabilir.

Hp marka bir laptop'um var. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Herhangibir sorun yaşamadım. Fakat son birkaç aydır; "internet tarayıcılarından açtığım videolarda bilgisayar kilitleniyor"

Ekran kartı ile alakalı bir sorun olabileceğini genel kanı. Fakat bilgisayarda oyun oynarken hiçbir sorun yaşamıyorum. MEsela PES 2013 ü hiç sorunsuz çalıştırıyor bilgisayar.

Diğer yandan bilgisayarda kayıtlı herhangibir videoyu da (format farketmiyor) sorunsuz izleyebiliyorum.

Yani sorun sadece web den izlediğim videolarla alakalı.

Bilgisayarı bir servise gönderdim, "ekran çipi"nin değişmesi gerketiğini söylediler. Değişimi yaptırdım ve bir hafta sonra aynı sorun olmaya başladı.

Şuan 5-6 aydır internetten video falan izleyemiyorum.

Konu ile alakalı bilgi verebilecek birileri varsa, çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

• warhammer07 W kullanıcısına yanıt
    Peki bu sorun varken hiç format attınız mı hocam siz bu bilgisayara ?
  • warhammer07 W kullanıcısına yanıt
    Flash player veya tarayıcıyla alakalı bir sorun var. Başka tarayıcı ile deneyin. Flash player'ı kaldırıp tekrar yükleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picas59

Peki bu sorun varken hiç format attınız mı hocam siz bu bilgisayara ?

quote:

Orijinalden alıntı: my62231

Flash player veya tarayıcıyla alakalı bir sorun var. Başka tarayıcı ile deneyin. Flash player'ı kaldırıp tekrar yükleyin.

sorun varken format attım yani, daha bu başlığı açmadan bir gece önce attım format, herşeyi yükledim ama yine aynı.

Bütün tarayıcıları denedim. Flash Player'ı kaçıncı kez yeniden yükledim hatırlamıyorum artık. Sorun sürekli devam ediyor.
  • baska bir tarayıcıyla denediniz mi video izlemeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Twitter, video oynatma hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.