Şimdi Ara

İnternet tarihinin en büyük göçü: mobile & forum.donanimhaber.com birleşti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hatayı arkadaşlarıma ilettim, teşekkürler.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Ana sayfanın açılmaması sorununuz devam ediyor mu? Eğer ediyorsa bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Sadece ana sayfada mı yaşıyorsunuz bu sorunu?

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

Evet sadece forum anasayfasına girerken. İster mobile ister forum ister mini. Forumun anasayfasına yönlendiren herhangi bir forum butonu için de de geçerli bu. Bir konunun linki veya alt forumlar açılabiliyor ama bunun için forumun anasayfasına değil doğrudan oralara gidebilmeniz gerekir. İşin tuhaf tarafı anasayfaya girmeye çalıştığınızda öylece bekledikten sonra bir konu linkine gitmeye çalıştığınızda da aynı sorunu yaşıyorsunuz. Yani forum anasayfasına girmeye çalışmak direkt atılank onu linklerine gitme işini de bozuyor. Aslında paylaşılacak bir şey yok ama madem istiyorsunuz atayım.

İnternet tarihinin en büyük göçü: mobile & forum.donanimhaber.com birleşti!

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

PC'den girerke sorun yaşamıyorum ama nedense epey ağır açılıyor sayfa. Çerezleri olan yıllardır her gün girdiğim bir forumda anasayfanın bu kadar ağır açılması da tuhaf. Hem Windows hem Android'de güncel olarak Opera kullanıyorum. Ama sorunun Opera'da olduğunu hiç sanmıyorum çünkü yıllardır hep kullanıyordum. Programcı arkadaşınız her ne yapıyorsa 1 yıldır bu sorunu ara ara yaşıyorum. Zaten her 2-3 ayda bir 1 yıl önce açmış olduğum konuyu yukarı çekip sizi etiketliyorum farkındaysanız.

• Alıntı yapılmış mesajı görmek için nicki tıkladığımda, alıntı yapılmış mesajı göstermiyor. Forum iyice sapıttı. Eski hali daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan Google sonuçları üzerinden veya direkt forumdan bir başlığı açmak istediğimizde mobil yerine masaüstü sürüme gidiyor hatalı olarak. Bazen oluyor ama her zaman değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Kasım 2023; 21:12:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen konu açacaktım bir anda tam sürüme geçmişti. Sonra mobile geçiremedim. Demek bundanmış. Hayırlı olsun ne diyelim

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Ben Mini sürmeye giremiyorum son bir aydır. Mini sürüm diye bir şey yok artık telefondan girdiğim de üst tarafta. Nerededir acaba

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Mini sürüm nereye gitti Biliyor musunuz hocam.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Bir yere gitmedi, duruyor?

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı mini sürümden atıyorum.

https://mini.donanimhaber.com

• Bende asla görünmüyor. Şimdi linki tıklayınca girebildim Nihayet süper oldu. Mobil sürümü sevmiyorm yahu çok teşekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 21 Kasım 2023; 21:30:40 >
  • Mobile ve Masaüstü sürüm "forum" subdomaini altında birleştiğinden beri mobil tarayıcıda masaüstü (tam) sürümün açılması sorunu oluyor. Örneğin şu an telefondan "Mobil Sürüm" butonuna bastığım halde Masaüstü sürüme geçti ve oradan yazıyorum. Düzeltilme şansı yok mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.