Şimdi Ara

İnternet tarihinin en büyük göçü: mobile & forum.donanimhaber.com birleşti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe yaradı teşekkür ederim. İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakti zamanında siz ayırmıştınız zaten birleştirmeyi de hüner mi görüyorsunuz ?

• Hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 Saatte veya son 3 günde açılan teknoloji konuları diyorum 5 7 8 10 yıl önce açılan konular listeleniyor. Algoritmanız iyice sapıttı. Şu konuları bir düzenleyin artık. Siteyi kullanamıyoruz düzgün.

• şu "sana özel" saçmalığını da gömeydiniz bi yo.

• Yıl olmuş 2023 hala daha neredeyse mükemmel olan mobil uygulamayı kullanmayan var mı cidden :/

• Uygula çıktığından beri kullanıyorum yıllardır gelen mesajlara bildirim açılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hele şükür... google dan gelince masaüstü ile saydalar tutmuyordu bi türlü...

bir de el atmışken mobildeki fazlalıkları da temizleseniz keşke... bu kadar kısayolu sık sık kullanan var mı cidden? ya açılır menül ya da özelleştirilebilir bir menü yapın da fazlalıkları oraya atalım. konuya erişmek için 3-4 sayfa kaydırıyorum...

İnternet tarihinin en büyük göçü: mobile & forum.donanimhaber.com birleşti!
  • Telefonda mini sürüm kullanan biri olarak beni etkilemeyen güncellemedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan samsung internet browserden girince direk masaüstü açılıyor. Ne yaptıysam mobil versiyonu açtırmadım. Mobile.donanimhaber.com yazsam bile masaüstü açılıyor.

@antoffensive

İnternet tarihinin en büyük göçü: mobile & forum.donanimhaber.com birleşti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Ekim 2023; 20:34:56 >
  • Modlarin birbirlerine abuk subuk rütbe vermelerinden başka bir değişiklik olmuyor. Klasik Süreyya hanim

• Güzel olmuş. Böylesi daha iyi.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Tarayıcınızdan tüm cache ve geçmiş verilerini silip tekrar deneyebilir misiniz?

• o yüzden site çöküyor devamlı demekki

• Kavimler göçünden bu yana gelmiş geçmiş en büyük insan göçü valla.

• aga bir kere o forum sayfasının tasarımını değiştirin hiç modern ve kullanışlı değil

• Bir bug var bu haberdeki duyuruya istinaden.

Telefondan forum.donanimhaber.com adresine ve bir konu başlığına gidip mobil sürüm açıldığında, konudaki alıntı (cevap) içeren mesajlarda alttaki nicke tıkladığınızda orjinal (alıntı yapılan) mesaj gelmiyor. Önceden geliyordu.

• mini'e dokunmayın ne yapıyorsanız yapın. Forumun en güzel sürümü

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    +1. Umarım dokunmaz ilgili arkadaşlar. Son kale Mini sürüm.

• antoffensive kullanıcısına yanıt

Forumun anasayfasına giremiyorum yani anasayfa tuşuna tıklayınca ya da tarayıcının url kısmına forumun anasayfa URL'sini girince öyle boş boş bekliyor. Dün ne güzel çalışıyordu bugün bozuk ve son 1 yıldır bu problem hep beni buluyor. Sebebini de anlamış değilim Opera Android kullanıyorum ama başka tarayıcı kullansam da oluyor. ugur7seven'e yazdım gerçi ama bakalım ne olacak.

Bu arada cevap verilen kişinin kullanıcı adına tıkladığımızda önceden o kişinin mesajını alıntı olarak görürdük ama artık göremiyoruz. Bu kötü olmuş. Mesela şu anda sizin mesaj yazdığınız kişinin mesajını merak edip görmek istedim. Alttaki rumuza tıkladım, dokundum mesaj gelmedi. Önceden geliyordu. Bu özelliğin gitmesi kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Ekim 2023; 18:41:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.