Size Evinizden Oturduğunuz Yerden Nasıl Rahatça Para Kazanabileceğinizi Anlatacağım.
Bu Sistemimiz PTC ( Paid To Click ) yani kısaca “Tıkla Kazan” demektir. İnternetin tüm dünyaya hakim olmasıyla birlikte internet üzerinden yapılan reklamlar giderek arttı. Bunun üzerine internet kullanıcılarının reklamlara dikkatini çekmek üzere PTC ( Paid To Click ) “Tıkla Kazan” siteleri doğdu.
PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen Clixsense’dir.Bende bugün ki yazımda sizlere Clixsense'den Nasıl Para Kazanılır Onu Anlatmaya Çalışacağım
Ardından İlk Para Kazanma Yolu Olan View Ads yazan bölüme tıklıyoruz.Bu Bölümden Reklamın cinsine göre $0.001 ile $0.01 dolar arasında para kazanırız.View ads yazan bölüme tıkladıktan sonra
Açılan Pencerede "Click on The Cat" yazar.Yani Bizden Bilgisayar Olmadığımızı Teyit Etmek İçin Kedi Resmine Tıklamamız İstenir.
Kedi Resmine Bastıktan Sonra Reklamın Cinsine göre "10 saniye,30 saniye ve ya 5 saniye" Beklememiz Gerekir.Reklam Bittikten Sonra Yukarıda "Your Click has been validated" yazısı gözükür.Close yazan yerden sekmeyi kapatırız ve Para Hesabımıza Geçer
Clixsense'den İkinci Para Kazanma Yolu "Surveys" Yani Anketler Bölümüdür.
Burada anketlere göre yüksek meblalar kazanmak mümkün.Çünkü gelen anketler en az 0.75 $ dir.Bu Miktar 2-3 $'a kadar yükselebilir.
Daha fazla anket gelmesini istiyorsak eğer yapmamız gereken Yukarıda Yazan
"SURVEYS PROFILE" kısmını eksiksiz şekilde doldurmaktır.
Anketler belirli bir kitleye ulaşmaya çalışır.Bu sebepten vereceğiniz cevaplar çok önemlidir.
Soruları doğru şekilde okuyup cevaplamanız gerekir.Bazı Anketlerin hedef kitlesine uymadığınızdan Sistem sizi otomatik olarak eler.Eğer Elenmezseniz anket bittiğinde paranız otomatik olarak hesabınıza geçer.Ben bu yöntem ile ilk başladığım zaman bir haftada 25 TL para kazandım.
Bir Diğer Para kazanma yöntemi "Offers"lardır.
Offers'lar Size verilen görevleri yerine getirdiğinizde size para verir.Misal Bir uygulamayı cep telefonuza yükleminizi ister.Siz uygulamayı yükledikten sonra para hesabınıza geçer.
Clixsense'de bir diğer para kazanma yöntemi Oyun Oynayarak para kazanmaktır.
Ben ilk oynadığım gün 0.25$ kazanmıştım.Birazcık da şans işi...
Bu Oyunda 30X20 Kareler içerisine saklanmış paralar mevcut.10$ a kadar kazanmak mümkün.Yapmanız gereken her gün 30 tane kutu seçmek çıkan reklamları beklemek...
Clixsense'den diğer bir para kazanma yöntemi ise referans bulmaktır.Referans bulmayı size üye olduktan sonra mail yolu ile anlatacağım.günde 10-20 referans bulamanızı sağlayacağım.
Unutmayın bu iş sabır işidir.Bir iki ay uğraştıktan sonra ç0k rahat para kazanabilirsiniz.
Clixsense'de para çekme alt limiti 8$ 'dır.
Daha fazla bilgi için üye olduktan sonra bana mail yoluyla ulaşırsanız size yardımcı olmaya çalışırım.