Şimdi Ara

Sadece link paylaşarak para kazanmak istermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Nette bulduğum bu siteden konudan bahsetmek istiyorum. Oldukça ilginç bir para kazanma yolu. Verilen linki paylaşarak para kazanıyorsunuz. Hemde az bir para değil. Site haftalık 1500 dolar garanti sözü veriyor. Pek inandırıcı gelmedi ama denemeye değer.

Kısaca bahsetmek istiyorum.Siteye üye olduğumuz zaman hesabımıza hediye olarak 15 dolar veriliyor ve linki ana sayfamızda görüyoruz.Bu linki forumlar, sosyal ağ gibi neresi olursa olsun paylaşmamız isteniyor.Bunun sonucunda da her bir ziyaretci için hesabımıza 2 dolar aktarılıyor.Denemek için kendi ref linkime tıkladım ve 1 dk sonra hesabımda 17 dolar vardı.( Site bu konuda oldukça katı bir anti -hile politikası uyguladığını söylüyor.Umarım ban yemem:) ) Asıl ilginç yanı ise 80 dolara gelindiğinde site üzerindeki miktarı paypal hesabınıza aktarabilmeniz.Bu oldukça tuaf çünkü 33 tıklama aldığımız zaman hesabımızdaki para 80 dolar oluyor ve bu miktarı çekebileceğimiz anlamına geliyor. Güvenilirliği sorgulanabilir fakat görüştüğüm birkaç kişi ödeme aldıklarını söyledi .Bu yüzden denemeye değer diyorum ve takdiri sizlere bırakıyorum.

Buraya Tıklayarak siteye göz atabilirsiniz.

Yeterli tıklamaya ulaşır ulaşmaz ödeme kanıtını buraya koyacağım.Böylece bu olayın mümkün olup olmadıgını anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeminofff -- 5 Kasım 2013; 15:47:48 >

• tüm sorularınızı sorun öğreninwww.cevabin.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.