Şimdi Ara

Link.Tl İle Para Kazanma Ödeme Kanıtları var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Konuyu Çok Uzatmadan Değerlendirmek İstiyorum.

Tekil Kişi : 7.50 TL/1000
    Minimum Ödeme : 10 TL
    Referanslara: %40 Komisyon Verir
    Ödemeler: Paypal Üzerinden Yapılır
    ÖDEMELER GÜNLÜK YAPILIR
    SİTE LİNK:http://goo.gl/gh0LWw

Not-1)Arkadaşlar Ben Buradan Kazandığım Parayı İddaa'da Katlıyorum Aklınızda Bulunsun Kimseyi Kumara Teşvik Etmiyorum Fakat İddaa Oynayan İnsanlar İçin İyi Bir Tavsiye Şans İşi İddaa Benim Geçen Hafta Hiç Param Yoktu Reklamdan Çektiğim 80TL'yi İddaa da 3.400 TL Olarak Aldım

Not-2)Yeniler İçin Şöyle Bir Taktik Önerebilirim. İlk Önce Bir Tane GMAİL Hesabı Açın, Younow'a Gmail Hesabı İle Bağlanın Daha Sonrasında 2-3 K İzleyicili Yayınlarda Veya Turkish Yayınlarda Link.tl Linkinizi goo.gl'den Kısaltarak Reklam Yapın, İlginç vb. Şeyler Yazarsanız İnsanlar Kesin Tıklar Ben İlk Yaptığım Zamanlar Bu Taktikler 3 Günde 30 TL Çekmiştim

]Sistem nasıl çalışır?
    Link.TL sistemine üye olup link kısaltarak para kazanabilirsiniz. Kazanmak için yapmanız gereken kısalttığınız linkleri paylaşmak. Dilerseniz "Web Entegre Sistemi" ile web sitenizi Link.TL ile entegre hale getirebilirsiniz!

Nasıl daha fazla kazanabilirim?
    Daha fazla kazanmak için yapmanız gereken kısaltmış olduğunuz linkinize daha fazla kişinin tıklamasını sağlamak.

Ödeme şekli nasıl?
    Link.TL olarak ödemeleri PayPal ve IBAN bilgisi ile banka hesaplarına yapmaktayız. Kullanıcılar Ödeme Tipi bölümünden ödemelerinin hangi hesaba yatmalarını isterlerse o bölümü seçebilirler. Banka ödemelerinde kesintiler gerçekleşebilir.

Kendi tıklamalarım sayılıyor mu?
    Link.TL sisteminde sadece 24 saat için 1 kez test amaçlı olarak tıklamalarınız kabul edilir.

Kısaltılan bağlantılar ne zaman sonlanacak?
    Kısaltmış olduğunuz bağlantılar, sistem işleyişini devam ettirebildiği sürece geçerliliğini sürdürecektir.

Başkalarının kısa bağlantılarına kaç defa tıklayabilirim?
    Tıklamalarınız 24 saat içerisinde sadece 1 kez geçerli olacaktır. Yani benzersiz hit sistemi uygulanmaktadır.

İnsanları linklerime tıklamaya teşvik edebilir miyim?
    Evet, insanları linklerinize tıklamaya teşvik edebilir ve linkleri istediğiniz ortamda paylaşabilirsiniz.

Link.TL adult sitelerde kullanılır mı?
    Link.TL böyle bir kontrol yapmamaktadır.
    Sadece yasal sorun teşkil eden içerikler ve 18 yaş altı adult içeren içerikler tarafımızca gerekli göründüğünde engellenecektir. Bu kuralların uygulanması ve gerektiğinde düzenlenmesi tarafımızca her zaman yapılabilir.
    -Alıntıdır
     Link.Tl İle Para Kazanma  Ödeme Kanıtları var

SİTE LİNK:http://goo.gl/gh0LWw
    Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendiseb -- 1 Mart 2016; 22:28:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.