Şimdi Ara

İnternet üzerinde satışı olan ürünler nelerdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir yakınım benden internet üzerinden ne satabileceği noktasında fikirler istedi.

Bende merak ettim satış yapanlar neler satıyor nerden satıyor tavsiyeler,fikirler ve önerileriniz nelerdir?

Lütfen konu ile alakalı cevaplar verelim bu sayede bi çok kişi konudan faydalanabilsin ilginiz için teşekkürler.

• Fikir önerisi olan yok mu?
  • n11.com
    gittigidiyor.com

Buralara bakarsan gıda, tekstil, elektronik..vb aklına ne geliyorsa Internet üzerinden satılabildiğini görürsün. Bence yakınına bu işten anlayan birisini bulmasını, senin hiç fikrin olmadığını söyle. Internet'ten ne satılır onu bile bilmiyorsan nasıl fikir vereceksin ki?

• elektronik eşya bilgisayar cep telefonu v.s....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

n11.com
    gittigidiyor.com

Buralara bakarsan gıda, tekstil, elektronik..vb aklına ne geliyorsa Internet üzerinden satılabildiğini görürsün. Bence yakınına bu işten anlayan birisini bulmasını, senin hiç fikrin olmadığını söyle. Internet'ten ne satılır onu bile bilmiyorsan nasıl fikir vereceksin ki?
    Üstad zaten çevremizde anlayan birisi olmadığı için bana araştırabilirmisin diye rica etti. Bende buradan fikir sahibi olmak bu sayede tecrübe edinmek istedim yanlış mı?
  • Sigortaci44 S kullanıcısına yanıt
    Yanlış değil. Ama hiç bilmediği bir işe girmek için bu işten hiç anlamayan birisine sen araştır diyorsa sonu hüsran olur. Parasını çarçur etmekle kalır. Yanlış mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kozmetik ve gıda takviyesi satıyorum. arkadaşın ilgilenirse işi anlatabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.