Merhaba bir yakınım benden internet üzerinden ne satabileceği noktasında fikirler istedi.
Bende merak ettim satış yapanlar neler satıyor nerden satıyor tavsiyeler,fikirler ve önerileriniz nelerdir?
Lütfen konu ile alakalı cevaplar verelim bu sayede bi çok kişi konudan faydalanabilsin ilginiz için teşekkürler.
Fikir önerisi olan yok mu?
n11.com gittigidiyor.com
Buralara bakarsan gıda, tekstil, elektronik..vb aklına ne geliyorsa Internet üzerinden satılabildiğini görürsün. Bence yakınına bu işten anlayan birisini bulmasını, senin hiç fikrin olmadığını söyle. Internet'ten ne satılır onu bile bilmiyorsan nasıl fikir vereceksin ki?
Buralara bakarsan gıda, tekstil, elektronik..vb aklına ne geliyorsa Internet üzerinden satılabildiğini görürsün. Bence yakınına bu işten anlayan birisini bulmasını, senin hiç fikrin olmadığını söyle. Internet'ten ne satılır onu bile bilmiyorsan nasıl fikir vereceksin ki?
Üstad zaten çevremizde anlayan birisi olmadığı için bana araştırabilirmisin diye rica etti. Bende buradan fikir sahibi olmak bu sayede tecrübe edinmek istedim yanlış mı?
Sigortaci44S
kullanıcısına yanıt
Yanlış değil. Ama hiç bilmediği bir işe girmek için bu işten hiç anlamayan birisine sen araştır diyorsa sonu hüsran olur. Parasını çarçur etmekle kalır. Yanlış mı?