Şimdi Ara

İnternet üzerinden kitap indirimleri genelikle ne zaman oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    özellikle bazı yayınevleri ciddi zamlar getirdi kardeşim. ağustosun ilk haftası alfa yayınlarından 48 liraya aldığım ortaçağ adlı kitap şu an min 60 lira. aynı şekilde ağustos ayında 32 liraya almış olduğum kronik yayınları 20.yy tarihi kitabı şu an min 40lira tüm sitelerde.İş bankası gibi yayınevleri pek zam koymadı ama genel olarak ciddi bir artış var malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Eskiden indirimler için konu açılırdı forumda, öyle takip ederdik.
    3 4 kitap alacağız en düşük 250 TL tutuyor acayip pahalılık var kitap almak bile lükse başka ne denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

çok pahalanmadı ama her geçen hafta 2şer 3er zam koyuyorlar. buda ortalama %10ar zam yapıyorlar demek oluyor her geçen hafta.. yüksek rakam..

Alıntıları Göster
    3 4 kitap alacağız en düşük 250 TL tutuyor acayip pahalılık var kitap almak bile lükse başka ne denilebilir. Gerçekten acınası bir durum genel itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golcu5858

özellikle bazı yayınevleri ciddi zamlar getirdi kardeşim. ağustosun ilk haftası alfa yayınlarından 48 liraya aldığım ortaçağ adlı kitap şu an min 60 lira. aynı şekilde ağustos ayında 32 liraya almış olduğum kronik yayınları 20.yy tarihi kitabı şu an min 40lira tüm sitelerde.İş bankası gibi yayınevleri pek zam koymadı ama genel olarak ciddi bir artış var malesef.
    Hiç sorma kardeşim böyle abes kitap fiyatlarının olduğu başka bir yaşam popülasyonu var mıdır merak konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

3 4 kitap alacağız en düşük 250 TL tutuyor acayip pahalılık var kitap almak bile lükse başka ne denilebilir.

Alıntıları Göster
    Ne aldığına göre değişir ama genel bir zam dalgası her şeyi vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Ne aldığına göre değişir ama genel bir zam dalgası her şeyi vurdu.

Alıntıları Göster
    Öyle absürt zor bulunur kitaplardan da değiller Boyner yayınları Altın kitapları ve MediaCat yayınlarına ait birkaç kitap birde grammar kitabı var. Meslek sahibi de değiliz okuyoruz hala, bir öğrenci için kitap bile lükse girmişse yazıklar olsun.
  • Oscar Nixon kullanıcısına yanıt
    Hocam en son ne zaman baktınız bilmiyorum ama bir süredir bakınıyorum kitabinabak.com güncel gibi. Hatta kitapmetreyi falan daha parlamadan sildi geçti. Bir de yeni kitaplar da hızlı düşüyor siteye gibi geldi. Bir sürü siteyi gezmektense en azından en uygun gelen yerin güncelliğini kontrol edip alıyorum. Bu site yokken kitapyurdu ve idefix kullanıyordum direk ama onlar her kitap için her zaman uygun olmuyormuş gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GNCOZBK -- 7 Şubat 2019; 12:30:6 >
  • GNCOZBK G kullanıcısına yanıt
    Yeni fark ettim bahsetmiş olduğunuz siteyi tesekkurler
  • İnstagramda @kitapduyurulari adında bir sayfa var. Sitelerin anlık indirimleri anlık paylaşıyorlar. Sayelerinde uygun fiyata bir sürü kitap edindim, herkese öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.