Şimdi Ara

İnternet üzerinden kitap indirimleri genelikle ne zaman oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitapların internet üzerinden düştükleri en ucuz fiyatı görebileceğim bir site var mı? Ne zaman en yüksek oranlı indirimler oluyor?

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteleri takip etmekten başka çıkar yolunuz yok.Kitapmetrede fiyat karşılaştırması var ama indirim olduğu zaman güncel olmuyor.

Ben genelde idefix kullaniyorum baya ucuz bi bakin isterseniz.

• Belli bir indirim olmuyor. Kafalarına göre belli kitapları yada yayınevlerinin tüm kitapların fiyatı düşürüyorlar fakat @ P indirim falan deselerde asla oa kadar düşmüyor. Asıl ucuzluk kitap fuarlarında oluyor. Hakkaten internet fiyatlarının nerdeyse yarı fiyatına kitaplar alınabiliyor fuarlarda.

Öte yandan bazı sitelerde bazı yayınevlerinin kitapları daha ucuz olabiliyor. Örneğin ilknokta.comda ithaki yayınalrının kitapları diğer sitelere göre 3-5 tl daha ucuz oluyor genellikle. Başka sitelerden ithakinin 4 kitabını alacağım paraya ilknoktadan 5 kitap alabiliyorum.
  • Kitapyurdu cepteteb indirimi başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Kitapyurdu cepteteb indirimi başladı
    Ceptetebli değilim ve olmak içinde geç kalmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

Siteleri takip etmekten başka çıkar yolunuz yok.Kitapmetrede fiyat karşılaştırması var ama indirim olduğu zaman güncel olmuyor.

Ben genelde idefix kullaniyorum baya ucuz bi bakin isterseniz.
    İdefix i inceledim teşekkürler son sipraişimi oradan geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Belli bir indirim olmuyor. Kafalarına göre belli kitapları yada yayınevlerinin tüm kitapların fiyatı düşürüyorlar fakat @ P indirim falan deselerde asla oa kadar düşmüyor. Asıl ucuzluk kitap fuarlarında oluyor. Hakkaten internet fiyatlarının nerdeyse yarı fiyatına kitaplar alınabiliyor fuarlarda.

Öte yandan bazı sitelerde bazı yayınevlerinin kitapları daha ucuz olabiliyor. Örneğin ilknokta.comda ithaki yayınalrının kitapları diğer sitelere göre 3-5 tl daha ucuz oluyor genellikle. Başka sitelerden ithakinin 4 kitabını alacağım paraya ilknoktadan 5 kitap alabiliyorum.
    Eskişehir kitap fuarını bekliyorum ekimin ilk haftasında olacakmış.
  • Oscar Nixon kullanıcısına yanıt
    Kitap bükülmesine çok takıntınız yoksa idefix iyidir.Hem %35 indirim hemde 100e10 gibi indirimleri vardır.Güzeldir.

• quote:

Kitap bükülmesine çok takıntınız yoksa idefix iyidir.Hem %35 indirim hemde 100e10 gibi indirimleri vardır.Güzeldir.
    Teşekkürler kitaplar en uygun buradaydı dediğiniz gibi biraz sayfa bükülmesi falan vardı ama idare edeceğiz artık.
  • kitabinabak.com

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

kitabinabak.com
    Ne yazık ki güncel değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Teşekkürler kitaplar en uygun buradaydı dediğiniz gibi biraz sayfa bükülmesi falan vardı ama idare edeceğiz artık.

Alıntıları Göster
    Neler aldınız hocam?

• quote:

Neler aldınız hocam?

Alıntıları Göster
    Buyology
    On Küçük Zenci
    Dil İllüzyonları
    Siyah Kan
    21.Yüzyıl için 21 Ders
    Outliers
    Hızlı ve Yavaş Düşünme
    Ölüm Dalgaları
    Neden ile Başla
    Şimdi'nin Gücü
    Var Olmanın Gücü
  • Hocam, genel anlamda kitapyurdu en iyi fiyatlara sahiptir. Bunun dışında idefix'in sanal kitap fuarı vardır, uyguna gelir. Diğerlerini takip etmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanth

Hocam, genel anlamda kitapyurdu en iyi fiyatlara sahiptir. Bunun dışında idefix'in sanal kitap fuarı vardır, uyguna gelir. Diğerlerini takip etmeniz gerekiyor.
    Bilgiler için çok teşekkürler sanal fuarı beklemek lazım ne de olsa alınacak çok kitap mevcut
  • kitaplar çok değişken hocam. kitapyurdundan alıyorum genelde fakat bir gün %90 bile indirim yapılan kitap 2 liradan satılıyor, sonraki gün 14 liraya geri çıkıyor. sonra geri düşüyor. demem o ki her gün kontrol etmeli acele olanları önce alıp sonrakileri bekleyip fırsat buldukça almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

kitaplar çok değişken hocam. kitapyurdundan alıyorum genelde fakat bir gün %90 bile indirim yapılan kitap 2 liradan satılıyor, sonraki gün 14 liraya geri çıkıyor. sonra geri düşüyor. demem o ki her gün kontrol etmeli acele olanları önce alıp sonrakileri bekleyip fırsat buldukça almalı
    Kitaplar mı çok pahalandı bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama istediğim kitapların tamamını almak yaklaşık 2bin TL gibi rakam tutuyor. O yüzden fırsat buldukça almak gerekiyor.

• Eskiden indirimler için konu açılırdı forumda, öyle takip ederdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Kitaplar mı çok pahalandı bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama istediğim kitapların tamamını almak yaklaşık 2bin TL gibi rakam tutuyor. O yüzden fırsat buldukça almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    çok pahalanmadı ama her geçen hafta 2şer 3er zam koyuyorlar. buda ortalama %10ar zam yapıyorlar demek oluyor her geçen hafta.. yüksek rakam..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.