Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İnternet üzerinden motor parçası almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size bir kaç hafta önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
    Ramazan Bayramının 2. günü Honda 600rr motorum ile yolun azizliğine uğrayarak ufak bir kaza geçirdim(Farketmediğim bir çukur sebebiyle). Ufak sıyrıklarla yırttık Allah'a şükür.
    Daha sonra birkaç parçayı ŞahinMotorsiklet adlı bir siteden 325 tl tutarında bazı parçalar sipariş verdim(Ön sol sinyal lambası, arka balata, arka disk). Sipariş verdikten 3-4 gün sonra kargonun hala gönderilmediğini öğrendim. Şahin motorsiklet i arayıp parçaları sordum. Aha bugun aha yarın gönderecez derken 3 gün sonra anca gönderdiler. Kargo elime ulaştığında sadece ön sol lamba ve arka balata yollamışlar ve arka disk i yollamamışlar. Aradım ve iade etmek istediğimi söyledim. Kargoyu iade ettim. Paramı ise iade edeceğiz diyerek bir haftadır uğraşıyorum ama nafile...
    Şikayetimvar adlı site uzerinden şikayette bulunuyum diye düşündüm ama baktım ki 8-9 tane benimle aynı durumda olan kişiler bulunuyor.
    Bu işin sonu davalık olur gibi.
    Bende size tavsiye sahinmotorsiklet adlı siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.
    Sağlıcakla kalın....

• bn önceleri alışveriş yapmıştım ,beklemediğim kadar memnun kalmıştım
  • bende Martian 150 nin parçalarını bulamıyodum. internetten bilmediğim bi siteden almak zorunda kaldım. şanslıymışım ki sorun yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.