|
Bildirim
Araç 1600000den başlıyor, kredi 200bin(!)
Aynı aracı Almanya'da ufak bir peşinat verip ayda bikaç yüz euro ile alabilirsin. Tabi pek bir kimsenin alacağını da sanmam. 9.2sn 0-100 bırakın elektrikli arabalar gibi anında maksimum tork veren araçları, benzinli araçlar için bile vasat altı. Topspeed 170km/h diye övgü düzmüşler, benim 95 model aracım tokatlar bunu. Menzil desen o da berbat, 418km klima falan açmadan 70km/h hızla düz yolda gidiyorsa otobanda 300km gitmez bu, sonra şarj istasyonu ararsın yolda kalınca... Sadece şehir içi evden işe kullanabileceğin araca da bu kadar para bayılacaksan Allah akıl versin. Her yıl o menzil daha da düşer, on seneye batarya çöp olunca da elinde patlar. |
1.6 milyon tl ye astra mı?
|
İyice çığlık çıktı bu işin yüksek vergiler altında ezilen bir halk kimsenin sesi çıkmıyor
|
Bodrum yolunda sağ şeritten 90 la giden elektrikli Por sche'ları gördükten sonra benim elektrikli araçlara yönelik bir beklentim kalmadı.
|
Pandanın panı ananızın 200bin kredisi hatta 1milyon600bini :) boşverin kıskandıklarından yapıyorlar büyüyoruz ya biri ordan mehter versin
|
Performans kötü, yakıt yüksek, menzil düşük, fiyat uçuk…. Maalesef ölü…
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 2 Eylül 2023; 20:33:49 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
iç mekan kalitesi de zayıf. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel başlangıç model değil en dolusu tek paket olarak geliyor. Ama menzil konusu bahsettiğinden daha da kötü. Şehir içinde 380km anca gider ancak şehir dışında 380km için 90 sabit gidilmeli. 120 ile 300 civarı 150 ile 250 civarı bir Menzil veriyor ciddi kötü çünkü bu %100'den %0' a. Hiç bir şartta bunu kullanamıyorsunuz çünkü Dc ile %80i geçmek mantıksız yavaş ve zararlı. %20 nin altına düşmek de yolda bırakabilir. |
Opel mi kaldı yahu, bir insan neden Opel alır ki? |
Anlayamazsın |
1.7 dizel olacak ustam. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haberde başlangıç paketi yazıyordu, en dolusu ise biraz daha rekabetçi olur da eksi noktaları hala ağırlıkta, şu haliyle bir zamanlar astra kullanmış birisi olarak ilgimi çekemiyor. |