Şimdi Ara

İnternet üzerinden satış yapmak (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babamın bir dükkanı var tekstil üzerine. Aslında mallar çok kaliteli ve pahalı. Ama babam yaşlı olduğu için pek bu tarz işlerden anlamıyor ve internet kullanmayı asla bilmiyor. Zarara girdik yani durumumuz cidden iyi değil.

Babamın yanında babama yardım edebilecek kimse yok, bu yüzden artık ben gideceğim dükkana.

Ben internet kullanmayı biliyorum fakat internet üzerinden sadece 2. El olan eşyalarımı sattım bugüne kadar harçlığımı çıkarabilmek için. 0 olan şeyleri satabileceğimiz güvenilir uygulamalar var mı? Ya da internet siteleri? Dolap, Gardrops vs de düşündüm ama orda 2. El satılıyor bizim dükkandakilerin hepsi 0 ve çok kaliteli ama dediğim gibi babam satamıyor.

Yurt içi ve yurt dışı satış yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen. Özel mesaj da atabilirsiniz.

Herkese iyi günler.

• instagramı kullanabilirsiniz bayağı satış yapanlar var oradan
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba çok teşekkür ederim öncelikle. Instagramdan dükkanın adıyla hesap açmayı düşünüyorum, takipçi satın almak gerekir mi nasıl bir alıcı çevre yaratabilirim acaba? Belki bir kaç fenomenle anlaşmak gerekir diye düşündüm ben. Nasıl yapmalı sizce?
  • Up. Lütfen yardım.
  • instagram olabilir. Ve giyim satışı yapan sitelere görüşme yapmak lazım. trendyol da siz satabilirsiniz ama diğer siteler sizden toptan alıp satarlar. internetten satış için fatura kesmeniz lazım
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam çok teşekkürler yorum için, instagramdan nasıl bir alıcı çevre oluşturabilirim? Takipçi satın alsam mı sizce? Fatura kesmekte sorun yok hocam söylerim babama bunu.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittigidiyor üzerinden sıfır ürün satışı yapabilirsin. Sahibinden.com üzerinden de satarsın.

Hepsiburada ve n11'e mağaza başvurusu yaparak belli komisyon karşılığında satış yapabilirsin.

Komisyon ödemek istemezsen biraz sermaye ayırıp mağazanızın websitesinin yaptırıp satabilirsin.

Ben olsam n11, hepsiburada, amazon, ebay, sahibinden, letgo, gittigidiyor gibi piyasadaki tüm sitelerle anlaşıp satış yapardım.
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam değerli yorumlarınız için 🙏
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Çok teşekkürler hocam değerli yorumlarınız için 🙏
    mallar ne uzerine cocuk bayan erkek
    markasi nedir
    klasik giyim mi gunluk giyim mi
    kaliteli derken ????
  • Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 16 Ekim 2019; 14:9:2 >
  • Bence önce ürünlerini tanıtacağın bir websiten olsun. Bunu wordpress veya wix üzerinden çok kolay halledebilirsin. Sonra ürünlerini sahibinden.com, n11, gittigidiyor.com,www.yenisahibin.com, amazon.com gibi sanal pazaryerlerinde bir kullanıcı hesabı açarak pazarlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer037

Gittigidiyor üzerinden sıfır ürün satışı yapabilirsin. Sahibinden.com üzerinden de satarsın.

Hepsiburada ve n11'e mağaza başvurusu yaparak belli komisyon karşılığında satış yapabilirsin.

Komisyon ödemek istemezsen biraz sermaye ayırıp mağazanızın websitesinin yaptırıp satabilirsin.

Ben olsam n11, hepsiburada, amazon, ebay, sahibinden, letgo, gittigidiyor gibi piyasadaki tüm sitelerle anlaşıp satış yapardım.
    Bunları yazacaktım arkadaş yazmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.