Şimdi Ara

Üniversite kütüphanesinde çalışmak istiyorum. Bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene saü'de metalurji ve malzeme mühendisliğini kazandım 2012 kpss'de 80 puan yaptım. Part time olarak çalışmak istiyorum şartlar ve nasıl bilen var mı acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversite Kütüphanesinde Çalışmak

Üniversite kütüphanesinde çalışmak, akademik bir ortamda yer almak ve öğrenme ve araştırma sürecine katkıda bulunmak için harika bir fırsattır. Kütüphanede çalışarak bilgiye erişiminizi genişletebilir, araştırma ve bilgi yönetimi becerilerinizi geliştirebilir ve değerli iş deneyimi kazanabilirsiniz.

Üniversite Kütüphanesinde Çalışmak İçin Nereye Başvurulur?

Üniversite kütüphanesinde çalışmak için genellikle üniversitenin İnsan Kaynakları departmanıyla iletişime geçmeniz gerekir. Açık pozisyonları üniversitenin kariyer sayfasında, İnsan Kaynakları web sitesinde veya iş ilanı panolarında bulabilirsiniz. Bazı üniversiteler ayrıca öğrenci işleri departmanları aracılığıyla kütüphane pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir.

Okul Kütüphanesinde Çalışmak

Üniversite kütüphanelerine ek olarak, okul kütüphanelerinde de çalışma fırsatları bulunabilir. Okul kütüphanelerinde çalışmak, öğrencilere öğrenme ve bilgiye erişim sağlamak için mükemmel bir yoldur. Okul kütüphanesi pozisyonlarına başvurmak için genellikle okul yönetimiyle iletişime geçmeniz gerekir.

Kütüphanede Çalışmak İçin Nereye Başvurulur?

Kütüphanede çalışmak için başvurabileceğiniz çeşitli yerler vardır. Üniversite kütüphanelerine ek olarak, halk kütüphaneleri, özel kütüphaneler ve okul kütüphaneleri de iş fırsatları sunabilir. İstediğiniz pozisyon ve çalışma ortamına bağlı olarak uygun başvuru yerini seçebilirsiniz.

Kütüphanede Part Time Çalışmak

Birçok kütüphane, öğrencilere ve yarı zamanlı çalışmak isteyenlere uygun part time çalışma fırsatları sunmaktadır. Part time çalışma, akademik programlarınızı veya diğer taahhütlerinizi yönetirken değerli deneyim kazanmanıza olanak tanır.

Üniversite Kütüphanesinde Çalışmak

Üniversite kütüphanesinde çalışmak, akademik bir ortamda yer almanın ve öğrenme sürecine katkıda bulunmanın harika bir yoludur. Kütüphanede çalışma pozisyonları çeşitlilik gösterir ve araştırma asistanlığından koleksiyon yönetimine kadar çeşitli görevleri içerebilir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, üniversite kütüphanesinde çalışmak için uygun başvuru yerini belirleyebilir ve değerli iş deneyimi kazanma fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yarın gel başla.
  • Masadaki kitapları raflara kaldırıyorsun galiba. Çünkü aldığın kitabı tekrardan yerine koymak yasak. Özellikle "Kitapları masanın üzerinde bırakın" diyorlardı. Belki alınan kitapları bilgisayara geçersin. İkisinden birini yaparsın.
  • Şartlar neler acaba bir iki kişiden kpss' de barajı aşman yeterli diye duydum. Zaten part time günde 4 5 saat çalışıyormuşsun.

• Up up

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

Bu sene saü'de metalurji ve malzeme mühendisliğini kazandım 2012 kpss'de 80 puan yaptım. Part time olarak çalışmak istiyorum şartlar ve iş nasıl bilen var mı acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Okulda calismak istiyorsan basitce soyleyeyim univ de ogrenci isleri ilgileniyor bu konularla , o donem veya yil kac kisi lazimsa seciyor aralarindan, durumunu anlat elbette yardimci olurlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Yarın gel başla.

Cüleybib
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Masadaki kitapları raflara kaldırıyorsun galiba. Çünkü aldığın kitabı tekrardan yerine koymak yasak. Özellikle "Kitapları masanın üzerinde bırakın" diyorlardı. Belki alınan kitapları bilgisayara geçersin. İkisinden birini yaparsın.

alınan kitapları niye yerıne koymak yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Masadaki kitapları raflara kaldırıyorsun galiba. Çünkü aldığın kitabı tekrardan yerine koymak yasak. Özellikle "Kitapları masanın üzerinde bırakın" diyorlardı. Belki alınan kitapları bilgisayara geçersin. İkisinden birini yaparsın.

alınan kitapları niye yerıne koymak yasak

Kitaplarin yerleri karisabilir diye olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

Bu sene saü'de metalurji ve malzeme mühendisliğini kazandım 2012 kpss'de 80 puan yaptım. Part time olarak çalışmak istiyorum şartlar ve iş nasıl bilen var mı acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sakarya'da okuyorum ben de. Öncelikle orada çalışmak çok zor sana söyleyeyim. Çünkü kitapların masalarda bırakılması zorunlu. Tabi benim gibi Dewey sistemi bilen tarih ve edebiyat okuyanlar yerine koyuyor.

Kütüphane'ye gelenlerin %90'ı oraya öylesine takılmak için geliyor. Masalar karmakarışık oluyor. O kitapları bir arabaya topluyorsunuz. Sonra onları yerlerine yerleştiriyorsunuz. Ama çalışma saatleri nedir, şartlar nedir bilmiyorum. Belki ben de başvururum bu sene.

Beni 2. katta bilgisayarların arka tarafındaki masalarda bulabilirsin.

• kpss 80 puanın bir alakası yok okullarda çalışacak öğrencileri seçmek için okulun rehberlik servisine gidip soracaksın ya da öğrenci işlerine sor sana gerekli adımları anlatırlar,gidip başvuru yapacaksın form doldurup vereceksin sonra onlar karar verecek genelde durumu kötü olanlar öncelikle ayrıca devlet bursu alanlar da diğerlerine göre bir adım önde,ailesi ayrı olanlar da keza avantajlı
  • Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Pazartesi gidip başvuracağım.

Hocam yakana kırmızı gül tak ben seni bulurum

• öğrenci işçilik oluyor bu, okulunun internet sitesinden şartlarına bakabilirsin.
    çalışma koşulları hiçbir okulda aynı olmaz ama.
  • Arkadaşlar, konuyu 10 sene sonra upluyorum ama Kütüphanecilik( Bilgi ve Belge Yönetimi) mezunu olmayan birisinin Üniversite kütüphanelerinde veya diğer akademik kurumlarda (özel kütüphaneler, enstitüler vb) tam zamanlı olarak çalışması mümkün müdür, bilen var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.