Şimdi Ara

Polonyada erasmus öğrencisiyim ve geziler için makine almak istiyorum.Öneriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Makine kullanmadım bütçem de 1400-1500 tl arası..Makineyi almanyadan almayı düşünüyorum...Konu hakkında bilgi sahibi olanlardan öneri bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..

• Makina alıcağın paraya gez toz eğleN,illa bişe alıcam diyosan da git budapestede soos fotodan al
  • sony rx100 o bütçeye gelirse süper olur
  • Gezecegim de fotograf makineside lazım onun için diyorum usta .. rx100 e bakayım bi
  • rx100 zaten türkiyede o fiyata var usta burdan almak cok mantıklı değil sanırsam
  • bence fotoğraf makinesi yerine vlog çekebileceğin makine al. şimdi yeni trend vlog.
    gezdiğin yerleri videoya al youtuba yükle hem anılarını kaydetmiş olursun,hem 50 000 takipçin falan olursa ufaktan parada kazanırsın youtube tan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede yok mu bu ürün şuan ? Ayrıca polonyaya isteyebiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazannaydinn

Türkiyede yok mu bu ürün şuan ? Ayrıca polonyaya isteyebiliyor muyum ?

Malesef türkiyede resmi satışı olmayacak bu ürünün . Verdiğim linkteki fiyat da kampanyalı fiyat çok uzun sürmez muhtemelen . Almanyadan alma imkanınız olacaksa kaçırmayın . "This seller does not deliver to Poland" ifadesi var dispatch to kısmından poland seçince .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Yeni bi ürün müdür ? Hiç bi incelemesini falanda göremediğim için soruyorum.Çokta anlamıyorum fotograf makinesinden falan
  • quote:

Yeni bi ürün müdür ? Hiç bi incelemesini falanda göremediğim için soruyorum.Çokta anlamıyorum fotograf makinesinden falan

https://www.dpreview.com/products/sony/slrs/sony_slta68

oldukça yeni bir gövde . Sony'nin A mount aps-c makineleri içerisinde en güncel olan modeli .
    Usta sen bu işlerden baya anlıyorsun sanırsam...Daha önce alışveriş yaptın mı amazondan ?.. Türkiye fiyatıyla en az bi 700 tl oynuyor.Alınır mı diyorsun..Ayrıca almanyada kuzenim var o konuda sıkıntı yok oraya göndertebilirim.
  • quote:

Usta sen bu işlerden baya anlıyorsun sanırsam...Daha önce alışveriş yaptın mı amazondan ?.. Türkiye fiyatıyla en az bi 700 tl oynuyor.Alınır mı diyorsun..Ayrıca almanyada kuzenim var o konuda sıkıntı yok oraya göndertebilirim.

Amazon.com yani amerika merkezli olan siteden yaptım , her ürün gönderilmiyor . Bazı ürünler takılabiliyor . En güvenli olanı varsa almanyadaki kuzeninizin alması olur . Hem vergi hem kargo bedeli daha az olur .

Her iki makine de alınabilir , ikisi de hem fotoğraf hem video anlamında işinizi görecek cihazlar . Nikon alırsanız piyasası daha aktif satışı vs kolay olur . Ancak Sony gövdeyi de araştırmanızı öneririm , üst bilgi ekranı gövde yapısı ile giriş seviyesinden ayrılan bir gövde . 2.el sony uyumlu lens fiyatları da oldukça uygun oluyor ülkemizde .

451 euro degilmiydi nikon 685 oldu bi anda galiba anlayamadım ne oldugunu
  • quote:

451 euro degilmiydi nikon 685 oldu bi anda galiba anlayamadım ne oldugunu

https://www.amazon.de/Nikon-SLR-Digitalkamera-Touchscreen-Display-AF-Messfelder-Full-HD-Video/dp/B01B5UZ4NG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478008208&sr=8-1&keywords=nikon%2Bd5500&th=1

aynı görünüyor bende hocam

değişiyor hocam şimdi anlayabildim bende zaman zaman bi düşüyor bi artıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: benramos

değişiyor hocam şimdi anlayabildim bende zaman zaman bi düşüyor bi artıyor ..

Az önce baktığımda değişmemişti şuan baktım yükselmiş . Amazon indirimleri kısa süreli oluyor genelde . Geçtiğimiz ay samyang 85mm 1.5 lens almıştım , 260 dolardan 140 dolara düşmüştü .3 ya da 4 saat sürdü indirim süresi
    Evet hocam teşekkür ederim yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: benramos

Evet hocam teşekkür ederim yardımın için

Rica ederim hocam , kesin alacağınız tarihte özelden mesaj atarsanız o anki fiyatlara göre de birşeyler söyleyebilirim .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.