Şimdi Ara

INTERNET ÜZERINDEN TÜRKSAT KANALLARI IZLEME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internet üzerinden türksat bütün kanallarini net bi görüntü icerisinde izleme sansimiz varmi böle bi program varmi, yani tvde izledigimiz gibi net?

• sen en iyisi bir digital recaiver al
  • Internet üzerinden türksat bütün kanallarini net bi görüntü icerisinde izleme sansimiz varmi böle bi program varmi, yani tvde izledigimiz gibi net?

Böle bi şansın yok

Türksat bütün kanallarini net bi görüntü icerisinde izleme sansimiz varmi böle bi program varmi, yani tvde izledigimiz gibi net?

ama bu var, bir tane receiver alacaksın

Eğer illaki internetten olsun dersen, ADSL 2048'in ii bi ekran kartın ve konfigürsayonu ii olan bi bilgisayarın varsa sana burdan link verebiliriz, bunlar olmadığı takdirde görüntü ve seste senkron kaymaları olur (biri arkadan biri önden geliyor ), kanalı izlerken duyduğun ses başka bir kanalın olabilir ve daha bisürü problem..

• saolun arkadaslar ama revirver var, benim bilgisayarim asagida ve recirveride yukarda oldugu icin ben ineternett üzeri pc basinda bakmak istiyorum, ama galiba bu netice yok dedigin gibi pcnin arkasina tv kart takip ve recirveden kabloyla izleme sansim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Internet Bağlantısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.