Tabi marka modele göre değişiyordur mutlaka. Onliyedekparca.com sitesinde benim aracım için çok fazla parça var özellikle filtre için 5-6 farklı markanın setleri var. Gerçi filtron seti 1-2 ay önce 150 liraya almıştım buradan şimdi 220 lira yapmışlar. Herkesin övdüğü filtremarketim sitesinde ise aracıma filtre bulamıyorum sadece mann var oda çok pahalı |
internet üzerinden yedek parça alma vs yetkili servis vs sanayi hakkında (2. sayfa)
-
-
- otopratik firması periyodik bakım ve balata değişimi için 300tl fiyat verdi
- euromaster firması periyodik bakım ve balata değişimi için 200tl fiyat verdi.
sanayiye gitsem 150 den aşağıya çıkamam diyee düşünüyorum. 50 lira daha fazla verip en azından daha profosyonel bir firmaya götürmek sanki daha mantıklı :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: | OMG! |Ben de buradan alıyorum ama ürün çeşidi biraz artsa keşke. Gerçi farklı marka ve model araçlarda daha çeşitli parçalar da olabilir :)
https://www.onlineyedekparca.com/
Bu sitedn alışveirş yaptıgınızı belirtmişsiniz memnun kaldınız mı?
@PatlıcanMusakka sizde bu siteden alışveriş yapmılsınız memnun kaldınız mı?
Filtre takımını filtron almayı düşünüyorum pişman olmayalım. Mann fiyatlar ucmuş. Filtron boschtan ucuza geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alembizimhttps://www.onlineyedekparca.com/
Filtre takımını filtron almayı düşünüyorum pişman olmayalım. Mann fiyatlar ucmuş. Filtron boschtan ucuza geliyor.
Alıntıları Gösterkardeş filtron'u filtremarketim'den al işte düşünme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmikardeş filtron'u filtremarketim'den al işte düşünme.
Alıntıları Göster180 Tl çıkıyor filtre marketimde diger sitede 137 Tl aynı filtre takımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Şubat 2021; 20:37:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alembizim180 Tl çıkıyor filtre marketimde diger sitede 137 Tl aynı filtre takımı.
Alıntıları Göstermarka model bilgisini detaylı yazar mısın? bir de ben bakayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmimarka model bilgisini detaylı yazar mısın? bir de ben bakayım
Alıntıları Gösterpm yazdım.bahsanız ne degişecek birisi 180 TL digeri 137 TL. online yedekparçadan geçtim sipariş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Şubat 2021; 21:34:1 > -
Ben memnun kaldım, filtron değil de bosch almıştım. Hızlıca gönderdiler.
-
N11 den yag baktim bi sitede 179 diyor oburkunde 225.
Ayni yag ayni 2020 dolum. Nedir bu kadar fark bilen var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Referanslı sanayi ustasına gidin. servisteki ustalar uzun süre durmuyor onlar da sanayiye kaçıyor iyiyse.
Yetkili servise modelli ve pahalı bir aracınız yoksa gitmenin anlamı yok tamamen kendinizi dolandırırsınız. BMW merso araçlar bile garantisi bitince servise girmiyor. Hadi bu tarz araçlarda servis kaydı iyi olabiliyor da standart araçta çok bakılmıyor.
Yedek parçanızı internetten bilindik ve güvenilir satıcılardan alın. en ucuz kimde varsa değil bilindik satıcılardan en uygun hangisi satıyorsa ondan almak lazım çünkü çok fazla sahte yağ ve filtre dolaşıyor.
Mobil yağlar için misal ben direkt tr dist. cleanpex'ten alıyorum. Varsın 10-20tl pahalı olsun. sanayiden ucuza geliyor her türlü. dükkan dükkan parça aramak zorunda da kalmıyorum.
Yetkili servisteki iyi ustalar gelen müşteri ile arasını iyi tutup belli bir tecrübesi varsa sanayide kendi dükkanını açıyor ve müşteri oraya kayıyor. Servis sahipleri de aç gözlü milletimizin örnek bir vatandaşı olduğu için düşük kalitede çalışan alıyor. gelen müşteri de kaçıyor memnun kalmayınca... Yetkili servisler yanlış yağ koyan, montajı yanlış yapan, arıza tespit cihazını kullanamayan ustalarla dolu.
Ben son 3 seferde servisle kavga ediyordum. Geri çağırma kapsamında bir aracımın yolcu airbag patlatıcısı değişecekti. göğüslüğü söküp yamuk takmışlar bunu gösterince takan kişi beni salak yerine koyup sağ a sütun kaplamasından düzeltmeye çalıştı. en son olmuyor filan dedi. Baktım çözülmeyecek elletmedim öyle satıldı. çok modelli ve pahalı araç olsa serviste kavga gürültü çözdürürdüm ama uğraşmak istemedim. Başka aracıma da şanzıman için özellik ayarını güncelleme sırasında yanlış yapılmış düzeltin denildiğinde para isteriz vs muhabbeti açıldı daha yapılıp yapılmadığına bakmadan para konuşuyor, cihazı kullanan da yapamıyorum demesin mi... Dışarıda anlayan bir arkadaşım 5dk da servis cihazı yerine launch ile çözüverdi sağolsun. Bir arkadaşımın aracından lastik kompresörünü çaldılar, bizde olmadı demeler sorumluluk da almazlar katiyen. başka bir arkadaşın aracı kaza sebebiyle servise gitti, pert olacak diye klima kompresörü ve arka silecek takımı çalındı. başka sorunlu araca takılıp bozuklar arkadaşımın aracına takıldı. araç pert olmadı. bozuk parçaları tamir edip arkadaşımın aracına taktılar.
Serviste aracı kullanırken vurup gizlice yaptırıp müşteriye teslim edenler bile var. satarken boyalı çıkınca öğreniyorsun artık :)
Kıl müşterinin aracına yağ değişimi yapmayıp ekleyip yollamalar filan. Yetkili servislere anlamayan adamlar gittiği için çok olay dönüyor. farkına varılmıyor at koşturuyorlar. yetkili servis olayını çok büyütmeyin orada da bizim milletimizden insanlar çalışıyor. Yurt dışından usta gelmiyor sonuçta ilkokul mezunu ahmet emmi geliyor.
-
Eğer başkasına parçaları teslim edip bakimini ona yaptiriyorsanız, arabanızın başında da bekleyin. Arabayi bırakıp gitmeyin
Arabanızdan çıkan eski parçaları alıyor musunuz ?
-
Hepsiburadadan almıştım filtre setini Bosch marka olarak. Ancak gönderen firma çok kötü paketlemiş. Ürün kutularının tamamı açık bir şekilde geldi. yağ filtresinde bulunan siyah lastik parçası kargo kutusunun içerisinde buldum. Ürünler orjinal mi değil mi en ufak bir fikrim yok. Ürünlerin üzerinde bosch made in poland yazıyor ama. Ciddi soru işareti oluştu bende.
Bilginiz olsun. Bu yöntemde çok mantıklı gibi olmadı bende ne yazık ki....
-
internet üzerinden vermiş olduğum siparişte;
- Motor yağı orjinal gibi duruyor. Gayet özenle paketlemişler.
- Bosch marka fren balatalarında da bir problem yaşamadım. gayet özenle kargolamışlar.
- Tek problem filtreleri aldığım yer. Özensiz bir şekilde açılmış kutularla ürünlerin gönderimini yaptılar. Aklınızda bulunsun şokparca aldığım yer. Bir dahaki sefere daha farklı bir yerden temin edeceğim ürünleri.
Şimdi sıra geldi parçaların taktırmaya. Umarım iyi bir yer bulurum İzmir de...
-
quote:
Orijinalden alıntı: alembizimhttps://www.onlineyedekparca.com/
Alıntıları Gösteronlineyedekparça.com dan aldım filtreler geldi faturasıyla birlikte.
Herhangi bir sorun yok.Filtre numaralarını filtron sitesindne kontrol ettim her şey sorunsuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
N11 den yag baktim bi sitede 179 diyor oburkunde 225.
Ayni yag ayni 2020 dolum. Nedir bu kadar fark bilen var mi?Ben castrol edge 5w30 LL yagı n11 çınar madeni yaglar dan aldım.Faturası ilebirlikte geldi.Firmadan fatura talep ederseniz fatura kesiyor yoksa fiş kesiyor sanırım.
Yag orjinal hemde 20 ocak 2021 üretimi. Yazdıgınız gibi aynı yagı 240 TL satanda var 164 TL civarına satanda.
Daha önce hepsiburada satıcı oldugunda ordan alıyordum onlar artık satmayınca geçen sefer yine n11 altun petrolden almıştım 1 litre oda sorunsuzdu. Bu sefer altun petrolde 240 TL bu seferde çınar madeniyaglar denedim 195 TL.
Liqui moly/castrol/motul satıyorlar sanırım.İstediginizyag ellerinde yoksa magazaya sorun. Sanırım wunder filtre satıyorlar.
Ben memnun kaldım öneririm.
Yazdıgınız gibi yag fiyatları degişken.Fiyatları geçtim sahte çıakrsa sıkıntılı iade et vs uzun iş.Sahte oldugu anlaşılmazsa geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X