Şimdi Ara

internet var, bağlantı var ama veri akışı yok??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba laptop kullanıyorum, "İntel(r) pro/100 ve" ethernet kartı var. ethernet kullanarak modem bağlantısını kuruyorum herşey çalışıyo. fakat kesinlikle veri akışı yok. internet ayarlarımda bir sorun var gibi. değiştirmediğim kurcalamadıgım ayar kalmadı kesinlikle explorer olsun mozilla olsun internet yok gibi görünüyo. kafayı yemek uzereyim yardım edebilirseniz çok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delivar -- 16 Şubat 2008; 2:52:13 >

• Modeme tahsis edilmiş olan IP adresini kullanarak, modemin yapılandırma arayüzüne erişebiliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TA2DF

Modeme tahsis edilmiş olan IP adresini kullanarak, modemin yapılandırma arayüzüne erişebiliyor musunuz?

evet. modemin biosuna istedim gibi girip ayarları değiştirebiliyorum ama kesinlikle veri akışı yok. browserden google açılmıyo yani çıldırcam :)
  • Ağ ayarlarından elle IP vermeyi denedinmi?
  • opendns kullanmayı deneyin.belki dns sorunu olabilir...
  • ADSL kullanıyorsanız Türk Telekom destek hattını arayıp arıza kaydı verin. Sorunun sizden kaynaklanmama ihtimali de var. Her şeyi yaptığınızdan gerçekten eminseniz sorun telekomdan kaynaklı olabilir onlar da baksınlar. Bu arada şunu denediniz mi?:

Ekranın sağ altında saatin bulunduğu bölümdeki wireless bağlantı simgesine çift tıklayın. Üst tarafta "destek" sekmesi altında "onar" seçeneğini seçin.

internet var, bağlantı var ama veri akışı yok??
  • bana da dns sorunu gibi geldi daha once de karsılastığım bi olay
    dns leri
    108.67.222.222
    108.67.220.220 seklinde ayarlayıp bağlanmayı deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

bana da dns sorunu gibi geldi daha once de karsılastığım bi olay
    dns leri
    108.67.222.222
    108.67.220.220 seklinde ayarlayıp bağlanmayı deneyin

Düzeltme:

208.67.222.222
    208.67.220.220

(Bilgi notu: bunlar OpenDNS.com'un DNS sunucularının IP adresleridir.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.