Şimdi Ara

İnternet Var Dowland kesiliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,başlıktan da anlaşılacağı üzere internet var fakat dowland kesilmekte.Flashget,D.manager gibi programlar kullanarak
    Wupload,fileserve vs premium hesaplarım ile oyun,film,müzik vb veri indirirken downland kesilmekte.Fakat interneti kontrol ediyorum gayet hızlı ve sorun yok !

Modemi yeniden kurdum kar etmedi.Biraz araştırdım kablosuz bağlantı ayarlarını değiştir diyenler olmuş uyguladım nafile.
    İlk indirime başladığın ortalama 600 kb ile indirirken 5 dakika sürmüyor 0,01 kb düşüyor..link'i duraklatıp tekrar basladıgımda ise aynen hızla devam ediyor indirmeye..Tabi kısa sürüyor buda.Amacım daha önce olduğu üzre gece yatarken pc açık bırakıp down yapmak.İlginç bir problem ile karşı karşıyayım ve yardıma ciddi ihtiyacım var.Yukarıda da belirttim kablosuz bağlanıyorum ve tp link adabtöründe driver vs yeniden kurdum güncelledim sonuç yok !

Yardım....

• Evet,fikri olanlar ?
  • indirme hızını flashgetten 200 300 kb a indirip denermisin. eğer daha düşük hızlarda kesilme yapmazsa hattın 600kb ı kaldırmıyordur.
  • tahmin ettiğim şey ise tamamen hat kalitesizliği ile alakalı
    dosyaları tek tek indirdiğinizde kopma sorunu yaşamadığınızı fark edeceksiniz.
    benzer durum bende torrent ile çektiğim zamanlarda yaşanıyo bikaç ayda bir başıma gelen bi sıkıntı..
    şikayet bırakıyorum sorun halloluyor (bazen bikaç kere düzelmedi diye şikayet bırakmam gerektiği oluyo)

sebebini bilmiyorum ama durum şu.. torrent yada indirme yöneticileri aynı anda biçok bağlantı yaratıyor.
    misal bi torrent dosyasını 50 bağlantıdan aynı anda çekebiliyor..
    indirme yöneticileri de bu şekilde bi mantıkta tek dosya yada birden çok dosyayı normalde tek bağlantı ile çekecekken birden fazla noktadan çekiyor.
    her bi veri pakedi için ayrı bi onay pakedi vs dersek
    şebeke bunu kaldıramıyor...

bu bi aralar çok sık olmaya başlamıştı bende... şuan için 1-2 ayda 1 oluyo
    tamamen şebeke problemi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.