ben şimdi bağlanalı 3 hafta oldu arkadaşlar..kotamı geçmiişim..3.7 gb olmuş.. bunun 1 gb fazlalığı nekadar oluyor..bide bu kotayı neler etkiliyo..yani bu indirmediğimiz ama izlediğimiz klipler(youtube), msnde yazışmalar, nekadar etkiliyo kotayı.... bilgi verirseniz sevinirim.. ha bide kota takip programı lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: hakoşsayar
arkadaşım artık ttnet in sayfasından rahatça bakabiliyorsun ancak bilgilendirme programları direkt olarak ttnet in sayfasına bağlanıyor zaten güvenlik kodları gelince kota sayfasına bu programlar otomatik olarak devre dışı kaldı. ancak netlimiter adlı programla ne kadar veri indirdiğini görebilirsin...
kota aşım ücreti olarak 1mb başına 0,01 ytl alıyolar yani 1 gb 10 ytl.. youtube de felan izlediğin videolar kotadan yer msn de yazışmalar fazla etkilemez ama görüntülü konuşmada kotadan yer..
Youtube veya metacafe gibi sitelerden izlediğin videolar önce bilgisayarına kaydediliyor sonra izliyorsun. Yani indirliliyor ve uzunluğuna göre de büyüklüğü de artıyor. Msn'deki yazışmaların hiçbir etkisi olmaz. Ayrıca fazladan yüklediğin 1 gb yanlış hatırlamıyorsam 10 ytl gibi bir şeye denk geliyordu.
Sadece eylül ayında 3.7GB olmuş isen bence ay sonuna kadar bilsayarı açma
eyvallah arkadaşlar (3.7 gb ağustosa ait eylülde önlemimizi alıyoz..)
valla yeni yeni alışıyoruz...bide bişi sorcam; upload kotayı etkilemiyor heralde..! yani bu rapidden indirdiğimiz şeler kotayı etkiliyomu..ttnet te upload ücrete tabii değil diyor..(bu çok önemli)
Rapiddden dosya indirirsen download yapmış olursun ve kotanı direk etkiler ,tam tersi rapide upload(dosya gönderme) ücrete tabii değildir
msn yazışma bişey olmaz bende youtube bol bol izledim kotayı doldu agustosta 3,60 gb oldu eylulde 6 gün 1,35 gb oldu buneya youtube biktim walla
quote:
Orjinalden alıntı: megsnl1
msn yazışma bişey olmaz bende youtube bol bol izledim kotayı doldu agustosta 3,60 gb oldu eylulde 6 gün 1,35 gb oldu buneya youtube biktim walla
ya bu ne harbiden herşey kotayı etkiliyo..DH ya girmekte kotayı etkiliyomu! 8 günde 1 gb olmuş kotam..! hiçbir şey indirmediğim ve syretmediğim halde...ttnete
ya şu youtube'yi normal download yapar gibi düşünün. aslinda ilk ay herkeste bu yaşanir. 2. ay alişirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme