Şimdi Ara

internet ve kota hakkında..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şimdi bağlanalı 3 hafta oldu arkadaşlar..kotamı geçmiişim..3.7 gb olmuş.. bunun 1 gb fazlalığı nekadar oluyor..bide bu kotayı neler etkiliyo..yani bu indirmediğimiz ama izlediğimiz klipler(youtube), msnde yazışmalar,
    nekadar etkiliyo kotayı.... bilgi verirseniz sevinirim.. ha bide kota takip programı lazım..

• quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

arkadaşım artık ttnet in sayfasından rahatça bakabiliyorsun ancak bilgilendirme programları direkt olarak ttnet in sayfasına bağlanıyor zaten güvenlik kodları gelince kota sayfasına bu programlar otomatik olarak devre dışı kaldı. ancak netlimiter adlı programla ne kadar veri indirdiğini görebilirsin...

• kota aşım ücreti olarak 1mb başına 0,01 ytl alıyolar yani 1 gb 10 ytl.. youtube de felan izlediğin videolar kotadan yer msn de yazışmalar fazla etkilemez ama görüntülü konuşmada kotadan yer..
  • Youtube veya metacafe gibi sitelerden izlediğin videolar önce bilgisayarına kaydediliyor sonra izliyorsun. Yani indirliliyor ve uzunluğuna göre de büyüklüğü de artıyor. Msn'deki yazışmaların hiçbir etkisi olmaz. Ayrıca fazladan yüklediğin 1 gb yanlış hatırlamıyorsam 10 ytl gibi bir şeye denk geliyordu.
  • Sadece eylül ayında 3.7GB olmuş isen bence ay sonuna kadar bilsayarı açma
  • eyvallah arkadaşlar (3.7 gb ağustosa ait eylülde önlemimizi alıyoz..)
  • biz alıştık sende alışırsın hem 3.7 neki daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

biz alıştık sende alışırsın hem 3.7 neki daha

valla yeni yeni alışıyoruz...bide bişi sorcam; upload kotayı etkilemiyor heralde..! yani bu rapidden indirdiğimiz şeler kotayı etkiliyomu..ttnet te upload ücrete tabii değil diyor..(bu çok önemli)
  • Rapiddden dosya indirirsen download yapmış olursun ve kotanı direk etkiler ,tam tersi rapide upload(dosya gönderme) ücrete tabii değildir
  • msn yazışma bişey olmaz
    bende youtube bol bol izledim kotayı doldu agustosta 3,60 gb oldu eylulde 6 gün 1,35 gb oldu buneya youtube biktim walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

msn yazışma bişey olmaz
    bende youtube bol bol izledim kotayı doldu agustosta 3,60 gb oldu eylulde 6 gün 1,35 gb oldu buneya youtube biktim walla

ya bu ne harbiden herşey kotayı etkiliyo..DH ya girmekte kotayı etkiliyomu! 8 günde 1 gb olmuş kotam..!
    hiçbir şey indirmediğim ve syretmediğim halde...ttnete

• ya şu youtube'yi normal download yapar gibi düşünün.
    aslinda ilk ay herkeste bu yaşanir.
    2. ay alişirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.