Şimdi Ara

internet ve oyun amaçlı notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben genelde evde kullanmak üzere bi notebook almayı düşünüyoum kullanım amacımda genelde internet ve oyun olucak bütcem 1500 lira oyun amaçlı notebook pek mantıklı gelmiyor ama oda dar olduğu için masaüstü pc çok yer kaplıyor sizce hangi notebook u tercih etmeliyim yoksa bu fiyata alıcağım notebook beni tatmin etmez mi orum ve tavsiyelerinizi bekliyorum herkeze iyi akşamlar

• merhaba.Ben baya bir laptop arastırması yaptım.Bende oyulara cok meraklıyım fakat 1500 TL ye son yıllarda cıkan oyunları dogru duzgun oynayamassın.Evet laptop tatmin etmez bende almayı dusunuyordum fakat daha az alan kaplayan masaustu pc ler var onlar en iyisi hemde 1500 tl ye laptopdan alcan verimin 2 katını cıkarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 1 Nisan 2010; 0:20:49 >
  • dark mini sistem kurun. hem ufak hem de performanslı olur. monitörü de duvar askı apartı monte ederseniz yer sıkıntısı kalmaz.

http://www.hepsiburada.com/dark-mini-c10-sapphire-785g-amd-kup-barebone-sistem-dk-bb-minic10-cc/ProductDetails.aspx?productId=bd53949&categoryId=111001

65 watt tdp li işlemcilerle sorunsuz kullanımı var. atinin hd5670 ekran kartını da takabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethamon -- 1 Nisan 2010; 0:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troyal

merhaba.Ben baya bir laptop arastırması yaptım.Bende oyulara cok meraklıyım fakat 1500 TL ye son yıllarda cıkan oyunları dogru duzgun oynayamassın.Evet laptop tatmin etmez bende almayı dusunuyordum fakat daha az alan kaplayan masaustu pc ler var onlar en iyisi hemde 1500 tl ye laptopdan alcan verimin 2 katını cıkarırsın.

Sadece gülüyorum. 1500 liraya aşağıdaki laptopu alırsın , her oyunu yüksek ayarlarda oynarsın. Fazlasıyla tatmin eder. Demek ki sen iyi araştırma yapmamışsın.

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LX-PMB02-077

Konuyu açan arkadaşım , eğer masaüstü alma imkanın varsa masaüstü topla. Ama laptopun rahatlığı da bir başka olur." Laptopta oyun oynanmaz" devri geçti artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 1 Nisan 2010; 18:15:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.