Şimdi Ara

İnternet Vergi Dairesi (e-beyanname)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben xp işletim sistemini kullanıyordum.O sistemde e-beyanname proramını çalıştıra biliyordum.(e-beyanname hakkında bilgi için :http://www.e-beyanname.gov.tr) Vista ultimate 64 bit işletim sistemini kurdum sonrasında beyanname programını açamıyorum sanırım java programından kaynaklanıyor acaba kurduğum java programı 64 bit i desteklemiyor mu eğer desteklemiyorsa 64 bti i destekleyen java yazılım link ini gönderebilir misiniz.? teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: asigenc

İyi günler arkadaşlar..
    Ben xp işletim sistemini kullanıyordum.O sistemde e-beyanname proramını çalıştıra biliyordum.(e-beyanname hakkında bilgi için :http://www.e-beyanname.gov.tr) Vista ultimate 64 bit işletim sistemini kurdum sonrasında beyanname programını açamıyorum sanırım java programından kaynaklanıyor acaba kurduğum java programı 64 bit i desteklemiyor mu eğer desteklemiyorsa 64 bti i destekleyen java yazılım link ini gönderebilir misiniz.? teşekkürler

E-Beyannemeye geçtiğimize şükret. Bazen iyi çalışmasa bile bizi kurtardı.

Vista desteği maalesef yok. Standart windows XP yükle.
    Not: SP3 paketi olması tavsiyedir.

• quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
    Vista desteği maalesef yok. Standart windows XP yükle.
    Not: SP3 paketi olması tavsiyedir.

Vista desteği var ama 64 bit desteği yok galiba, daha önce 32 bit Vista ile sorunsuz çalıştırıyordum ama ben de bu ay 64 bit Vistaya geçince programı çalıştıramadım, bu konuda ustaların yardımına ihtiyacım var... Saygılarımla...
  • Bende 32 Vistada Kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Bende 32 Vistada Kullanıyorum...

bende kullanıyorum hatta dün yatırdım 506.81 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Bende 32 Vistada Kullanıyorum...

bende kullanıyorum hatta dün yatırdım 506.81 lira

Peki nasıl kullandığınızı açıklarsanız daha çok yardımcı olursunuz. Ben 32 vista da kullanamıyorum
  • merhaba 32 bit vistada kullaniliyor yalniz kullanamayanlar java nin ayarlarina girerek advanced kismindaki ayarlari kontrol etsinler. mesela bende security icindeki tum ayarlar isaretli. en basta kurdugumda bende de calismiyordu buradan halletmistim. ama 64 bit icin birsey soyleyemeyecegim. onda da bu ayarlar yapilarak kullanilabilir belki
  • Arkadaşlar sorunu ben çözdüm JAVAYı manuel olarak indirin 64 bit sürümünü en son güncelleştimeyi yapın e beyannem programını yeniden yükleyin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.