Bildirim
internet video'larını nasıl izlerim
Addison ADS-56 Universal Ayarlanabilir Siyah Araç Telefon Tutucu : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/Addison-ADS-56-Ara%C3%A7-Telefon-Tutucu/dp/B07CTY3LXM
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mspulur
arkadaşlar,
iphone'da youtube application'ı var ama diğer video sitelerinden video izleyemiyor muyuz? safari'de açınca videoları gözükmüyor genellikle. örnek youtube videoları bile izlenemiyor.
cünkü flash destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 17 Mayıs 2009; 15:36:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
arkadaşlar,
iphone'da youtube application'ı var ama diğer video sitelerinden video izleyemiyor muyuz? safari'de açınca videoları gözükmüyor genellikle. örnek youtube videoları bile izlenemiyor.
cünkü java destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden
Flash diyecektin heralde
-
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
quote:
Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
arkadaşlar,
cünkü java destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden
Flash diyecektin heralde
Cok pardon hocam bugun iyi günde degilimde morallarim bozuk ondan dolayi yanliş yazmişim
-
Bana göre iphone'un en eksik özelliklerinden biri flash.İnşallah yeni sürüm ile gelir. -
arkadaslar ben izliorum netten video nasil yapildiini altta werdiim linkte anlatio
http://www.ikaynak.com/forum/ipod-touchiphone-flash-destegi-2xx-icin-full-anlatim-sadece-video-izleme-t5443.0.html
burdaki arkadasin anlatamini uyguladim we artik izleyebiliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
Bana göre iphone'un en eksik özelliklerinden biri flash.İnşallah yeni sürüm ile gelir.
Malesef flash desteği gelmeyecek...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X