Şimdi Ara

internet video'larını nasıl izlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone'da youtube application'ı var ama diğer video sitelerinden video izleyemiyor muyuz? safari'de açınca videoları gözükmüyor genellikle. örnek youtube videoları bile izlenemiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mspulur

arkadaşlar,

iphone'da youtube application'ı var ama diğer video sitelerinden video izleyemiyor muyuz? safari'de açınca videoları gözükmüyor genellikle. örnek youtube videoları bile izlenemiyor.

cünkü flash destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 17 Mayıs 2009; 15:36:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

quote:

arkadaşlar,

cünkü java destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden

Flash diyecektin heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

quote:

arkadaşlar,

cünkü java destegi yok izleyemezsin hiç bi siteden

Flash diyecektin heralde

Cok pardon hocam bugun iyi günde degilimde morallarim bozuk ondan dolayi yanliş yazmişim

• Bana göre iphone'un en eksik özelliklerinden biri flash.İnşallah yeni sürüm ile gelir.
  • arkadaslar ben izliorum netten video nasil yapildiini altta werdiim linkte anlatio

http://www.ikaynak.com/forum/ipod-touchiphone-flash-destegi-2xx-icin-full-anlatim-sadece-video-izleme-t5443.0.html

burdaki arkadasin anlatamini uyguladim we artik izleyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Bana göre iphone'un en eksik özelliklerinden biri flash.İnşallah yeni sürüm ile gelir.

Malesef flash desteği gelmeyecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.