Şimdi Ara

İnternet yasağı başladımı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
26.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda filtre zaten var arkadaşlar. Yeni uygulama ile kayıt altına alınacak
  • Zaten yurtdisi sunucularin pingi bu ancak oynanabilir seviyedeyken, araya bir de filtre alt yapisini sokacaklar (ki bu standart "filtresiz" pakette de olacak), oyunlar hic oynanmaz olacak. Iyi ki daha BF3 almamisim, kafayi yerdim herhalde her tarafa 200+ ping ile
    Biraz arastiran zaten VPN ile istedigi her sayfayi gorecek, ne ise yaradi bu filtre o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 17 Kasım 2011; 15:19:38 >
  • herkes o parayı veremeyebilir yada vermek istemeyebilir. Ben ne oyun oynuyorum ne de deli gibi download
    Surfume engel olmasınlar yeter.
  • http://www.wjunction.com/5-general-discussion/112220-vpn-do-you-use.html

da bu konuda guzel bi dopik var beleş yada ucuz vpn lerde var hem
  • salı gunu baslıyor izleme kovalamaca.
  • turkcell sms atmış tele

isterseniz

güvenli internet kullanabilirsiniz diye

• aynısını uydunet'te mail ile yollamış.
  • vay anasını şaka maka yaptılar şu işi
  • Arkadaşlar ping leri etkiler mi bu olay.Online oyun oynuyoruz açıklama yaparmısnız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

vay anasını şaka maka yaptılar şu işi

arkanda siyasi desek varsa HERŞEYİ yaparsın
  • 2-3 yarım akıllıda demiş sansür geldi iyi oldu. hala göremiyorlar dünyada en geri ülkelerden biriyiz, üretim, teknolojik ilerleme, ihracat hiç bişey yok ! kalkmışlar milletin internetiyle uğraşıyorlar yapmaları gereken onca şey duruken bi taraflarımla gülüyorum sadece..
  • Türksattan gelen sms üzerine merak edip bahsi geçen adrese baktım.

Degerli Musterimiz, guvenli internet hizmeti 22.11.2011 tarihinde istege bagli olarak sunulmaya baslanacaktir. Detayli bilgiwww.turksatkablo.com.tr

quote:

Profillerde Neler Var?

Çocuk ve Aile iki farklı profilin isimleridir. Fakat aile veya çocuğun herhangi bir profili kullanması zorunlu değildir. Anne babalar da çocuk profili kullanarak İnternetteki günlük işlerini halledebilirler.

* Çocuk Profili : Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir.

Çocuk profili ile eğitim,ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri,tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz.

* Aile Profili : Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir.Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar.
    Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı seçme imkanı sunar.

http://turksatkablo.com.tr/int-servisler-guvenli-internet.aspx

Filtreden yararlanmak istemeyen aboneler standart olarak devam edecek deniyordu. Ama önümüze sunulan profil Çocuk ve Aile. Şu durumda isteyen kendi iradesiyle kumar, şiddet veya müstehcen sitelere giremeyecek.

Kısacası her aboneye fitre uygulanıyor.
  • Hayır uygulanmıyor... Bir kişi de online.turksat'a girip nedir ne değildir diye bakmaz mı arkadaş;

İnternet yasağı başladımı?
  • devre dışı bırakmak çözüm değilki servis sağlayıcı istenilen siteyi devre dışı bırakabilecek . Devletin Görevlendirdiği kurum mahkeme kararı olmadan . istediği siteyi kapattırabilcek bu donanimhaberde olabilir twitterda
  • sohbet site ve uygulamaları dedigi ;

forumlar, twitter, facebook, msn ..vb hepsi olabilir ..Keza hakkaten cok riskli bir durum var ortada.
  • tamamda sonuçta aile veya çocuk profillerinden birini seçmek zorunda değiliz onu belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Türksattan gelen sms üzerine merak edip bahsi geçen adrese baktım.

Degerli Musterimiz, guvenli internet hizmeti 22.11.2011 tarihinde istege bagli olarak sunulmaya baslanacaktir. Detayli bilgiwww.turksatkablo.com.tr

quote:

Profillerde Neler Var?

Çocuk ve Aile iki farklı profilin isimleridir. Fakat aile veya çocuğun herhangi bir profili kullanması zorunlu değildir. Anne babalar da çocuk profili kullanarak İnternetteki günlük işlerini halledebilirler.

* Çocuk Profili : Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir.

Çocuk profili ile eğitim,ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri,tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz.

* Aile Profili : Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir.Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar.
    Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı seçme imkanı sunar.

http://turksatkablo.com.tr/int-servisler-guvenli-internet.aspx

Filtreden yararlanmak istemeyen aboneler standart olarak devam edecek deniyordu. Ama önümüze sunulan profil Çocuk ve Aile. Şu durumda isteyen kendi iradesiyle kumar, şiddet veya müstehcen sitelere giremeyecek.

Kısacası her aboneye fitre uygulanıyor.

Halbuki sayfanın devamında tam tersi yazıyor! (http://turksatkablo.com.tr/int-servisler-guvenli-internet.aspx )
    quote:

ALINTI (http://turksatkablo.com.tr/int-servisler-guvenli-internet.aspx ):Sizi İnternetteki uygunsuz içeriklerden ve zararlı sitelerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur. Size Aile Profili ve Çocuk Profili olmak üzere iki alternatif sunar. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmetini alabilir, istediğiniz zaman profilinizi değiştirebilir, isterseniz bu hizmetten vazgeçebilirsiniz..................

Defalarca tekrar ettiğim mesajımı tekrarlıyorum.
    Bu sistem daha önce iss lerin para ile sattığı koruma hizmetinin devletin bedava vermesidir.
    kullanmak istemeyen almaz,bu kadar basit.
    Mesela ben kullanma gereği duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 21 Kasım 2011; 17:56:14 >
  • dns değiştirmek suçmu şimdi yarın ne olcak merak ediyorum:S ilk yasak çıkıyor denildiğinde[agustosda] dns değiştirenler fln polis kapıya gelecek diyorlardı dnsleri silsemmi acaba bugun :D
  • Orijinalden alıntı: xxxxx15

dns değiştirmek suçmu şimdi yarın ne olcak merak ediyorum:S ilk yasak çıkıyor denildiğinde[agustosda] dns değiştirenler fln polis kapıya gelecek diyorlardı dnsleri silsemmi acaba bugun :D

evet polisin işi kalmadı, DNS değiştirenlerin kapısına dayanacak.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawget -- 21 Kasım 2011; 21:59:13 >
  • TTNet online işlem merkezinde görünmüyor bende.Umarım öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 21 Kasım 2011; 23:37:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.