Şimdi Ara

İnternet yasağı başladımı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
26.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aile standart profiline geçtim denemeler yapıyorum şuana kadar girdiğim sitelerde herhangibir sorun yok, sıkıntı yaşamazsam bunla devam ederim.Arada arkadaşlar geliyor benden habersiz tehlikeli sitelere girmesinler
  • Aslında madem bu sistem geldi, şöyle olmalı ;

Bu sistem gelmeden sadece dns ile girebildiğimiz sitelere, güvenli neti kapatarak, dns değiştirmeye gerek kalmadan (ttnet'in dnsleriyle) girebilmeliyiz. Madem filtreyi kaldırdık, her şey açık olmalı. Ancak bu şekilde iyi niyetli olduklarına inanırım.
  • Şimdi ne yapmamız gerekiyor yapmak gereken birşey var mı? Ben hiçbir paket filan istemiyorum.
  • superonline fiber kullanıcıları için;

bugün aradım ve internetime herhangi bir filtre uygulanıp uygulanmadığını sordum,o kadarda zor soru değildi ama müşteri hizmetlerindeki bayan baya bi duraksadı biraz bekletti ve sonuç olarak istersem online işlem merkezinden yada müşteri hizmetlerinden geçebileceğimi söyledi
  • Herkes farklı birşey söylüyor şimdi bir paket seçme zorunluluğu yok sanırım ? online işlem merkezinde ''Sistemde profil bilginiz bulunmamaktadır.'' yazıyor o zaman bu sansür olayının mantığı ne herkes yine keyfi olarak istediği şeyi yapabilecek sonuçta binlerce insanı takip edip cezamı verecekler ilerleyen zamanlarda netleşir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supersonic

Herkes farklı birşey söylüyor şimdi bir paket seçme zorunluluğu yok sanırım ? online işlem merkezinde ''Sistemde profil bilginiz bulunmamaktadır.'' yazıyor o zaman bu sansür olayının mantığı ne herkes yine keyfi olarak istediği şeyi yapabilecek sonuçta binlerce insanı takip edip cezamı verecekler ilerleyen zamanlarda netleşir heralde.

sansür dğil kardeş.
    çocuklarımızı ve hatta kendimizi zararlı sitelerden korumak için ttnetin ve smileadsl'nin geçmiş yıllarda 5-15 lira/ay arasında değişen fiyatla sattığı "aile koruma paketinin" devletin bedava vermesinden ibaret, ama eğer ben koruma istemiyorum diyorsan hiçbirşey yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Orijinalden alıntı: Supersonic

Herkes farklı birşey söylüyor şimdi bir paket seçme zorunluluğu yok sanırım ? online işlem merkezinde ''Sistemde profil bilginiz bulunmamaktadır.'' yazıyor o zaman bu sansür olayının mantığı ne herkes yine keyfi olarak istediği şeyi yapabilecek sonuçta binlerce insanı takip edip cezamı verecekler ilerleyen zamanlarda netleşir heralde.

sansür dğil kardeş.
    çocuklarımızı ve hatta kendimizi zararlı sitelerden korumak için ttnetin ve smileadsl'nin geçmiş yıllarda 5-15 lira/ay arasında değişen fiyatla sattığı "aile koruma paketinin" devletin bedava vermesinden ibaret, ama eğer ben koruma istemiyorum diyorsan hiçbirşey yapmana gerek yok.

Şu anda seçme şansı var fakat ileride bu uygulama zorunlu hale gelebilir ki öyle gözüküyor yani Aile-Çocuk-Yetişkin paketi olarak tabi yetişkin derken oda sınırlı olacaktır.
  • Sanmıyorum ki ileride mecburi olursa işte o zaman kıyamet kopar.
    zaten yüzlerce site erişime kapalı,
    bu güzel uygulama ne yazıkki bazı çevreler tarafından çok yanlış tanıtıldı.
    keşke işe siyaset karişmasaydı.
  • Şimdi ben TTnet kullanıcısıyım. Abim şifreyi falan kendi adına almış.Telefonla tekrar kayıt yapamıyorum.Hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorum ben. Ama galiba internetten istemiyorum falan bişeler yapmak gerekiyormuş. İlla seçmemiz mi lazım yoksa seçmeyenler eskisi gibi devam mı ediyor?
  • dnsleri otomatik mi yaptiniz? yoksa google dns mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

dnsleri otomatik mi yaptiniz? yoksa google dns mi?

Google DNS kullanmaya devam ediyorum bakalım sorun yaratacak mı :)
  • Çocuk Profili : Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir.

Çocuk profili ile eğitim,ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri,tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz.

* Aile Profili : Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir.Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar.
    Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı seçme imkanı sunar.
    onay
  • COMODO Secure DNS en iyisi tavsiye ederim arkadaşlar . Zararli sitelere sokmuyor falan adult sitelerdede sorun yasatmiyor
  • Bide sanırım yasaktan kimsenin haberi yok baksanıza konu daha 2.sayfada
  • yasa çıkmış ve uygulanmaya konmuş artık ne tartışılacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Kasım 2011; 0:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K A Y A

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

dnsleri otomatik mi yaptiniz? yoksa google dns mi?

Google DNS kullanmaya devam ediyorum bakalım sorun yaratacak mı :)

:)
  • bu şey KKTC deki ISP leride etkileyecekmi beyler ? valla yıkarım ortalığı
  • sizi ''Teyet geçer '' ama hissedersiniz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Kasım 2011; 14:57:08 >
  • arkadaşlar sonuç olarak şuan dns default haldeyken telekom taarafından kapalı olan siteye dns ile erişim yapabiliyorum. Aktif olmadı mı henüz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.