Şimdi Ara

İnternete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı Açtığımda Karşıma Herkesin Karşılaştığı Klasik sorunlardan biri geldi 3 seçenek Güvenli Mod en iyi ayarda ve Çalışan en son ayarda açılsın seceneklerinde Malumunuz Hiçbiri işe Yaramıyor. Pek Fazla Bilgim yok ama Araştırdığım Kadarıyla Bu sorundan Kurtulmanın tek yolu Format .

Bende Bu sorun Üzerine Windows cd ile eski kurulum üzerine yeni kurulum Yaptım.Herşey Gayet Normal ilerliyor YakLaşık 50 dk'lık bi yüklemeden sonra Pc sorunsuz olarak Açıldı. Buraya Kadar birşey yok Komşu ile Ortak net Kullanıyorum Modem Komşuda bende Bi Kablo aracılığı ile Faydalanıyorum.sistem Kurulduktan sonra Ne Yaptıysam internete girmedi. Ekran Kartını yükleyecem (ati) Pc Kabul etmiyor. Bilgisayardan ses çıkmıyor .İnternet BağLantısını Yapamadım. Ethernet sürücüsü yükleyecem Yükleme olmuyor Lütfen Yardım edin :(

Masaüstüne sağ tıklayıp özelliklerden ekran Kartı Özelliklerine Bakayım dedim Aşağıdaki Tablo Karşıma Çıktı Ne Yapacağımı bilmiyorum

Yonga türü :---
    Dac türü : ---
    Bellek Boyutu : ----
    Bağdaştırıcı Dizes: ---
    Bios Bilgileri : ---

Aygıt Yöneticisindeki Hatalar Aşağıdaki resimde Gösteriliyor

http://img261.imageshack.us/img261/1193/hataqp8.jpg

Bu arada Pc açılırken siyah ekranda daha önce Çımayan Yazılar çıkıyor Acaba Biosta mı sorun Var

Yapacağınız Yorum ve Yardımlar için Çok Teşekkür ederim sevgilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedrialem -- 8 Temmuz 2008; 20:33:04 >

• xp sp3'ü yükle ve tekrar yüklemeyi dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.