Şimdi Ara

İNTERNETE GİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BU SORUN İÇİN ÇOK KAFA YORDUM AMA ARTIK ÇARESİZİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...BEC MARKA MODEMDEN 2 PC NETE GİRİYO AMA AYNI MODEME BENDE BAĞLANINCA TIK YOK ETERNET KABLOYU TAKINCA PCDEKİ ETERNET IŞIKLARI YANMIYO BİLE AMA DİYER İKİ PCDE HİÇBİ SORUN YOK ONLAR NORMAL ŞEKİLDE NETE GİREBİLİYO SON ÇARE OLARAK SWİTCH DENEDİM MODEMLE PC ARASINA SWİTCH TAKTIM NETE GİRDİ AMA SWİTCH OLMADAN NETE GİREMİYORUM.SWİTCHİMDE KAZAYA KURBAN GİTTİ BOZULDU
    ARKADAŞLAR SİZCE SORUN NE OLABİLİR DİREK MODEMDEN NETE GİREBİLMEM İÇİN NE YAPMALIYIM YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
    AYRICA PCYİ BAŞKA YERE GÖTÜRDÜM NETE GİRDİ YANİ PCDE SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM...
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Modemi yapılandır kullanıcı adı şifreni doğru girdiğine emin ol ya da Pc'ye format at.
  • diğer iki pc nete girebiliyo onlarda sorun yok ama ben giremiyorum eternet ışığı bile yanmıyo..fakat pcyi bi cafeye götürdüm hiçbi sorun yok hemen girdi nete
  • ethernet kablonda sorun olmasın ışık yanmıyorsa taktığında kabo jackında sorun vardır uclarının ve kablosnun sağlma olduğundan emin ol
  • hemen sorun var format at demeyin eğer başkaları giriyor sen giremiyorsan önce kablonu sonra ethernet kartının girişini kontrol ettir derim
  • arkadasların dedikleri doğru önce modem den kullanıcı adı ve şifreni doğru girdiğine emin ol.sonra ethernet e bağladığın kabloyu kontrol et.bu arada modemin elektirik fişini çıkarıp 10 sn kadar bekleyip tekrar taktığın oldu mu istersen bir dene .kolay gelsın...
  • başka yerde çalışıyo demek etrhernet kartında sorun yok
    senin sorun ethernet kablonda kontrol ettir yada aynı kabloyla başka pcyi dene bakam o pc bağlanbilcekmi nete
  • hayır arkadaşlar eğer modemin sayfasından bir kere ayarı girerseniz ayarlar modem de saklı kalır zaten konuyu açan arkadaş diyor ki başka bilgisyar giriyor benimki girmiyor eğer kullanıcı kimse adı şifre yanlış girilseydi o zaman bağlanamazdı
  • arkadaşlar kablodada sorun yok benim kabloyla dier pcler nete giriyo yinede gittim kablo aldım yine olmadı...modeme reset attım kullanıcı adını şifreyi yeniden girdim çözüm olmadı..eternet driverini yeniden kurdum yine çözüm olmadı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.